Acrylaat als alternatief voor glas

Down-home

Acrylaat is een fantastisch materiaal waarbij wij dagelijks wel een vorm van terug zien in onze directe omgeving. Vaak al zonder het direct te weten en vaak op de meest vreemde plekken. Eigenlijk heeft acrylaat een aantal bijzondere eigenschappen als lichtdoorlatent, eenvoudig te bewerken, krasbestendig, breukvrij, licht en sterk die het materiaal een beter alternatief maken dan bijvoorbeeld glas. Wanneer we naar de reclamewereld kijken dan zien we tal van mogelijkheden als acrylaat blokken, acrylaat platen en of acrylaat platen of andere producten als hier op de website. Maar ook vaak kleinere marketingmaterialen als visitekaarthouders, kaarthouders, brochurehouders, kliklijsten of displays in alle maten en kleuren.

Maatwerk voor acrylaat

Bovendien is het materiaal erg eenvoudig te bewerken door verwarming in elke vorm te zetten en door polijsten en kleuren ook nog eens op maat qua afwerking in het gewenste interieur te krijgen. Naast de afwerking zijn de toepassing op grote schaal als olie of benzine tanks, commando posten, afvalcontainers, balieplaten te gebruiken. Steeds meer marketingorganisaties zien er ook een materiaalsoort die door specialistische bedrijven vanuit de tekentafel tot ieder geschikt object wordt verwerkt. Flexibiliteit en maatwerk is hierdoor nog eenvoudiger geworden.

Waar bestellen

Natuurlijk zijn er veel eindproducten in de markt te vinden waar de acrylaat producten zijn te bestellen. Vaak is dit online en alleen voor een speciale doelgroep als reclame en marketing bedrijven. Maar ook steeds meer zal de eindklant zijn eigen product kunnen bestellen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan acrylaat aquariums die veel goedkoper zijn en bovendien vrij snel uniek geproduceerd kunnen worden. De meeste standaard producten zijn voor de consument al wel beschikbaar maar wanneer je een product op maat wilt bestellen kom je meer bij de gespecialiseerde bedrijven als Vink Acrylaat. Hier kun je een op maat product laten maken en of een standaard product afnemen. Online kunt u deze vinden op de website van www.vinkacrylaat.nl.