Down Home
Image default
Business

Beveiliging behoedt uw pand en uw inboedel

Als u een tijdje van huis weg bent, tijdens vakantie bijvoorbeeld, dan wilt u dat u met een gerust hart uw pand kunt achterlaten. Of u bent bedrijfsleider en u hebt graag dat ‘s nachts en in het weekend uw bedrijfsgebouw in veilige handen is. Beveiliging is noodzakelijk om uw pand te behoeden voor mensen met slechte bedoelingen. U doet dit best op verschillende fronten met een soort van totaalpakket. Hoe meer u uw pand en inboedel beschermt, hoe minder zorgen u heeft.

Bescherm uw bezit door middel van inbraakbeveiliging

Iedereen die zich toegang verschaft tot uw pand zonder dat hij of zij er toestemming voor heeft, zou moeten opgespoord kunnen worden. Inbraakbeveiliging kan bijvoorbeeld gebeuren door camerabeveiliging of door middel van een alarmsysteem. Camerabeelden registreren de beelden zodat die ook kunnen gebruikt worden als getuigenis bij een inbraak. Een alarmsysteem kan werken met een oorverdovende sirene of anderzijds met een stille melding naar een meldcentrale. Er zijn verschillende mogelijkheden waaruit u kunt kiezen.

Brandbeveiliging: laat uw pand niet verloren gaan in vlammen

Zowel voor particulieren als voor bedrijven is het een ramp als brand toeslaat. Op een zeer korte tijd gaat alles wat u heeft opgebouwd verloren. Hoe sneller de brand kan opgespoord worden, hoe sneller hij geblust wordt. Bij de systemen van brandbeveiliging kun je nog kiezen over welk type van goederen het precies gaat. Zo zal een branddetectie-systeem voor een houtopslagplaats anders werken dan voor een opslagplaats met chemische stoffen. Soms worden vlammen opgespoord, soms rook of bijvoorbeeld CO2.

Zo snel mogelijk actie ondernemen

De combinatie van beide systemen, brand- en inbraakbeveiliging, is een totaalpakket waardoor uw pand zo veilig mogelijk is. De twee systemen kunnen samen geïnstalleerd worden en ook samen beheerd worden. U kunt bijvoorbeeld een centrale inschakelen die de binnenkomende meldingen beheert en onmiddellijk actie onderneemt. De systemen zijn zo gebruiksvriendelijk dat u bijvoorbeeld van op uw pc of iPhone uw systeem kunt beheren, meldingen binnenkrijgt en rapporten kunt opvragen. Want geef toe: hoe makkelijker u uw beveiligingssysteem kunt gebruiken, hoe beter het zal functioneren. Vraag gerust raad aan specialisten, zij helpen u graag in het samenstellen van een gepersonaliseerd veiligheidspakket.

http://www.campro.be/