Een expert dat de producten biedt om uw lading te zekeren tijdens transport

Cordstrap is een bedrijf dat een ervaren expert is, die producten biedt om uw lading te zekeren tijdens transport. Dit kan geschieden middels een omsnoeringsband of stuwzakken. Al meer dan 50 jaar levert Cordstrap wereldwijd producten om ladingen te beschermen. Vandaag de dag telt het bedrijf meer dan 50 vestigen over de hele wereld en nemen zij dus een sterke positie op de markt in. Zij bieden innovatieve en effectieve oplossingen om producten veilig te transporteren. Dankzij de producten die zij ontwikkelen komen producten onbeschadigd op hun bestemming aan, iets wat natuurlijk iedere producent en leverancier wil.

Lading zekeren met erkende en goedgekeurde stuwzakken en omsnoeringsband

U kunt uw producten eenvoudig zekeren door de lading vast te zetten met een omsnoeringsband of juist stuwzak. Informeer naar de mogelijkheden bij een ervaren specialist. De stuwzakken en omsnoeringsband van Cordstrap zijn erkend en goedgekeurd door toezichthoudende instanties als de Internationale Maritieme Organisatie en de Amerikaanse Spoorwegassociatie (AAR). Bovendien zijn deze producten ook ISO 9001:2008- gecertificeerd door classificatiebureau van Germanischer Lloyd. Ze voldoen tevens aan de CTU-richtlijn. Meer dan 25.000 bedrijven hebben hun lading gezekerd met deze goedgekeurde stuwzakken en omsnoeringsband, telkens naar volle tevredenheid. Een veilig transport begint dus bij de lading goed zekeren.

Lading zekeren in diverse sectoren met betrouwbare stuwzakken en omsnoeringsband

In elke sector dient men ladingen te zekeren om te voorkomen dat deze beschadigd raken. Of het nu gaat om de chemische sector, de bouw, de machinebouw of enig andere sector, de lading dient altijd veilig gezekerd te zijn. Al deze sectoren moeten dagelijks producten transporteren, middels nationale en internationale verzendingen. Om het transport van hun producten goed te laten verlopen, dat wil zeggen dat de producten onbeschadigd op hun bestemming aankomen en het personeel tijdens het transport niet in gevaarlijke situaties terechtkomen, is het zekeren van de lading van groot belang. Producten als stuwzakken en omsnoeringsband staan garant voor een kwalitatief goed en vooral veilig vervoer en worden vandaag de dag door bedrijven van over de hele wereld al gebruikt.