Een tuinfeest organiseren; bespaar op je winkelaankopen

Nu de zomer voor de deur staat is de kans groot dat je weer tuinfeesten hebt ingepland! Velen weten het nog niet maar je kan enorm veel besparen wanneer je de winkelaankopen slim aanpakt, door de wekelijkse promoties van winkels op te volgen via een site als Folderbode.nl. Het lijkt op het eerste zicht een voltijdse baan om wekelijks alle promoties uit alle folders van je favoriete winkels zoals Deen te verzamelen, maar websites zoals Folderbode.nl bieden hiervoor de geknipte oplossing aan.

Hoe ga je tewerk

Als je surft naar Folderbode.nl heb je op één pagina een overzicht van alle recente wekelijkse folders van de meest bekende supermarkt- en winkelketens. Je hoeft dus al niet in alle papieren folders te gaan verzamelen die je nog liggen heb uit je postbus. Wanneer op de website van Folderbode.nl kun je handig navigeren naar je favoriete supermarkt en/of winkel, of ga je makkelijk naar de categorie van de promotie waar je op dat moment naar op zoek bent.  Ben je een liefhebber van vers gegrild vlees op de barbecue tijdens een zwoele lentemiddag of zomeravond? Dan bekijk je de wekelijkse folder promoties van Plus in de gaten. Bij Plus vallen namelijk heel wat goede deals te maken op het gebied van barbecue vlees. Ook bij de Coop folder van de week vind je vaak tot wel 40% korting op gehakt, worsten of kippenboutjes. Bovendien vind je in deze folders heel wat inspiratie voor je aankomende feest! Wanneer de temperatuur boven de 20 graden stijgt wil je dus zeker de wekelijkse promotiefolders van je favoriete supermarktketens in de gaten houden.

Hoeveel kan je uiteindelijk besparen?

Als je weet dat een gemiddeld gezin per week ruim 350 euro aan eten en drinken uitgeeft, en de gemiddelde folder promotie 25% bedraagt, merk je al snel hoeveel je wekelijks kan besparen op je aankopen. Wanneer je een tuinfeest organiseert loopt het bedrag van de winkelaankopen al snel op tot 500 euro of meer. Websites zoals Folderbode.nl maken het dus mogelijk om veel bewuster producten te gaan aankopen in supermarkten zoals Deen en daarmee een groot bedrag van je jaarlijkse winkel budget te gaan besparen. Zo creëer je ruimte om met je gasten eens extra te verwennen op je tuinfeest.

 

https://www.folderbode.nl/