Gebruik van een team alarm om slim en snel te alarmeren

Down-home

Wanneer er een incident plaatsvindt of een agressieve situatie naar voren komt, en u heeft hulp nodig, schakel dan gemakkelijk hulp in van uw collega’s met de slimme personenalarmering van Secure2go.

Een teamalarm is een gemakkelijk systeem waarbij met één druk op de knop hulp gevraagd kan worden van de medewerkers, beveiliging, de alarmcentrale of de politie. Velen organisaties kunnen grote baat hebben bij het inschakelen van een teamalarmeringssysteem. Vaak komt dit voor bij organisaties of groepen die te maken krijgen met agressie of geweld, of als er wel eens alleen gewerkt moet worden op locaties waar geen toezicht is van andere collega’s. Het idee van een teamalarmeringssysteem is dat je met één druk op de knop hulp in kan schakelen.

Hoe gaat het systeem te werk?

Er zijn verschillende manieren waarop het teamsysteem geïnstalleerd kan worden. Namelijk via: alarmmelders, draadloze SOS-pagers, beacons en een alarmeringsplatform die in de cloud werkt. Voor elk vraagstuk moet er gekeken worden naar de beste oplossing, want iedere klant is anders en de beste service moet verleend worden.

Hoe wordt een alarmmelding ontvangen?

De alarmmeldingen die worden in het platform ontvangen, die volledig voldoet aan de AVG normen. Daarna wordt het signaal naar de alarmeringscentrale gestuurd en deze kunnen de locatie hierna lokaliseren en meeluisteren met de persoon via zijn of haar telefoon. Wanneer dit gebeurt is kunnen de juiste instanties worden ingeschakeld om de juiste hulp te verschaffen. Er worden verschillende soorten apparatuur gebruikt met ieder zijn relevante certificeringen. Bent u nou geïnteresseerd en wilt u meer te weten komen over Secure2go en haar alarmeringssystemen? Bekijk dan even de website van Secure2Go.