Irene Budget is er voor iedereen die meer wilt besparen

Down-home

Irene Budget is iemand die u graag helpt bij het goed leren omgaan met uw geld. Ieder jaar kent namelijk wel een aantal dure periodes: in de zomer staan de grote vakanties voor de deur en iets later staat de decembermaand ook weer vol met dingen waarbij veel geld wordt uitgegeven. Hoe zorgt u er nu voor dat u goed op uw geld blijft letten, maar wel van de leuke momenten in het leven geniet? Irene Budget helpt u graag bij het geven van handvatten, zodat u goed weet hoe u om kan gaan met uw geld en een goede balans vindt tussen het geld uitgeven aan leuke dingen en aan de vaste lasten.

Irene budget is beschikbaar voor de particuliere en zakelijke klant

Irene Budget is beschikbaar voor zowel de particuliere, als de zakelijke klant. Voor de particuliere klant is Irene Budget beschikbaar als budgetcoach. Als budgetcoach zorg ik ervoor dat u een goede start maakt met uw financiële administratie. Dit doe ik kortdurend, zodat u snel de touwtjes in eigen handen krijgt en de handvatten aangeleerd krijgt om zelf uw financiële administratie te beheren. Natuurlijk ben ik wel altijd bereikbaar en kunt u altijd contact met mij opnemen op momenten dat u er zelf even niet uitkomt.

Bespaartips op uw vaste lasten

Ook is er een mogelijkheid dat ik u bespaartips op de vaste lasten geef. Veel mensen weten namelijk niet dat zij erg veel geld kunnen besparen op hun vaste lasten. Doordat ik in de loop der jaren erg veel handige tips heb ontdekt, ben ik er zeker van dat u ook kunt besparen op uw vaste lasten. Op die manier houdt u iedere maand wat extra geld over in uw portemonnee en kunt u genieten van alle andere leuke dingen in het leven.

Persoonlijke tips om uw administratie zelfstandig te beheren

Omdat ik het erg belangrijk vind om een persoonlijke band met u te hebben, zal ik hier ook veel in investeren. Ik doe er altijd alles aan om u zo goed mogelijk te leren kennen, zodat u ik u passende en persoonlijke tips kan geven. Hierdoor behalen wij sneller het gewenste resultaat en krijgt u sneller de handvatten om zelfstandig uw administratie te beheren. Neem gerust contact met mij op en dan ga ik met u om de tafel om u te helpen bij het beheren van uw financiële administratie!