Down Home
Image default
Offers

Kampeergadgets

De zomer is alweer dichterbij dan je denkt, dus hoog tijd om ons voor te bereiden op de zomervakantie. Veel Nederlanders zullen ook deze zomer weer naar het zuiden trekken om met de caravan of camper de campings onveilig te maken. Kamperen is tegenwoordig al een stuk meer luxe dan vroeger, maar in dit artikel bespreken we enkele gadgets die het kamperen nog aangenamer zullen maken.

 

Achteruitrijcamera

Het is ten eerste belangrijk om heel en veilig aan te komen op de camping. Omdat niet iedereen dagelijks in een groot voertuig zoals een camper rijdt, is het geen overbodige luxe om jezelf een beetje te helpen door een achteruitrijcamera aan te schaffen. Achteruitrijcameras camper zijn enorm handig, omdat ze je veel meer zicht bieden, wat je wellicht kunt gebruiken als je in je dagelijks leven in een Opel Astra rijdt in plaats van een groot voertuig.

 

Mini tafeltennis set

Niet elke camping kent de luxe van een tafeltennistafel, maar met een mini tafeltennis set maak je van elke normale tafel een tafeltennistafel. De set wordt geleverd met twee batjes, drie pingbongballen, een net en een universeel bevestigingssysteem. Het bevestigingssysteem is verstelbaar waardoor het op elk formaat tafel past.

 

Meloen snijder

In de zomer kan het op de camping enorm lekker zijn om vers fruit te eten. Je neemt op het marktje in Spanje een lekkere grote watermeloen mee om er op de camping achter te komen dat dat lullige broodmesje geen watermeloen in stukken gaat snijden. Een meloen snijder zorgt met een klein beetje kracht in een keer voor twaalf parten meloen die allemaal gelijk zijn.

 

Self stirring mug

Vakanties zijn er om tot rust te komen. Als je een kopje koffie neemt, ga je natuurlijk niet zelf je koffie zitten roeren, dat doe je al een oneindig aantal keer op kantoor. Nee, deze vakantie roer je je koffie door op de knop van je self stirring mug te drukken. Dat is pas luxe.