led tl t8

Down-home

 

Tegenwoordig is het zo dat veel TL buizen worden vervangen door LED TL buizen. Dit komt omdat steeds meer mensen zich bewust worden van de voordelen die LED te bieden heeft tegenover de lampen die we tegenwoordig regelmatig gebruiken.

Voordelen LED TL buizen

Ten eerste kost een LED TL buis niet meer zoals in het verleden extreem veel. Het is zelfs ongeveer even duur als de regulieren TL buizen die ook nog steeds worden gebruikt. Maar doordat LED verlichting vijf keer langer mee gaat, bespaar je al door de aanschaf van deze vorm van verlichting. Je hoeft bespaard namelijk ongeveer 4 keer de aanschafskosten die wel betaalt bij andere soorten lampen.

Maar dat is nog niet alles, LED verlichting is namelijk ook stukken goedkoper in gebruik. De energie die deze lampen worden opgewekt worden weer effectief gebruikt in de vorm van licht. Bij gloeilampen is dat bijvoorbeeld niet het geval, veel van deze energie gaat verloren doordat vele energie zorgen voor de opwarming van de lamp. Hierdoor kun je de lamp ook niet vervangen als deze pas gesprongen is, deze moet namelijk eerst afkoelen.

Een veel gehoord vooroordeel over LED TL buizen is dat je alleen maar het soort licht kunt gebruiken met LED als dat ze veelal in bijvoorbeeld ziekenhuizen gebruiken. Dat is helemaal niet waar, vandaag de dag zijn er vele verschillende soorten wit die je zeker kunt toepassen in je LED verlichting. Hierdoor zijn er een stuk meer mogelijkheden dan voorheen en zijn er steeds meer mensen die er uiteindelijk voor kiezen om LED verlichting te gaan gebruiken.

Kortom, LED TL buizen zijn zeker een aanrader als je een hoop energie wilt besparen en dus ook indirect beter wilt zorgen voor je portemonnee! Wacht nu dus niet langer en bekijk de vele mogelijkheden met betrekking tot de aanschaf van een LED TL.

https://www.leds-depot.be/led-230v/led-tl-t8.html