luchtgommen geeft beter resultaat dan zandstralen

Down-home

zandstralen meubelen

Een tijdje geleden ben ik bij het bedrijf Riforma uit Retie gaan aankloppen om mijn oude meubelen te laten zandstralen.
Ik heb eerst de website https://www.riforma.be bezocht voor meer informatie.

Zij vertelden mij dat zandstralen eigenlijk verleden tijd is en dat ze nu een nieuwe techniek gebruiken, namelijk luchtgommen. De techniek van het luchtgommen is milieuvriendelijker dan zandstralen, het resultaat is beter en de werken zelf laten veel minder stof na.

Ik zelf ben een gedreven solohiker. Meerdere keren per jaar ga ik alleen rondtrekken. Tijdens die periodes, probeer ik mijn woning altijd te verhuren. Dit verloopt vrij goed. Maar de grote werken aan de woning blijven natuurlijk wel liggen.

Dus ben ik deze zomer intensief bezig geweest met het opknappen van mijn woning. En dankzij de vakmannen van Riforma zien ook mijn meubelen er weer uit als nieuw. Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over het resultaat. De techniek van het luchtgommen heeft zijn efficiëntie wel bewezen.

Ik weet niet of ik de meubelen nu nog een kleurtje zal geven, want eigenlijk vind ik het blanke hout ook wel iets hebben. Als ik er gewoon een vernislaagje op zet is het ook prima.
Maar het is pas eind oktober dat ik weer vertrek voor een tocht door Zuid -Amerika. Dus ik heb nog wel even de tijd om er over na te denken.

https://www.riforma.be/meubelen-zandstralen