Luchtgommen meubelen is de nieuwe trend in Vlaanderen

Down-home

Luchtgommen meubelen

 

Sinds enige tijd laat ik al de meubelen, die ik gebruik in mijn shop, luchtgommen door de firma Riforma uit Retie , lees er alles over op https://www.riforma.be.

 

Ik ben de trotse eigenaar van een eigenzinnige boekenshop in Eindhoven. Alles wat je ziet aan interieur in de boekenshop, heb ik eigenhandig gemaakt of opgemaakt. De oude, houten boekenrekken, heb ik tweedehands op de kop getikt en nieuw leven in geblazen. Ook de grote lusters, de houten tafel en stoelen, de kandelaars, de fotokaders en noem maar op, zijn allemaal tweedehands aangekocht en opgemaakt. 

 

Voor het reinigen van de oude materialen, doe ik beroep op de firma Riforma uit Retie. Zij verwijderen de bovenste laag van de meubelen door middel van luchtgommen. 

Luchtgommen is een techniek waarbij oude materialen als hout en ijzer , maar bijvoorbeeld ook de gevels van een woning, gereinigd worden onder zachte luchtdruk in combinatie met keramische korrels. Het is een milieuvriendelijke techniek, die geen sporen nalaat op de materialen. 

 

Voor mij is het vooral voordelig omdat ik er erg veel tijd mee bespaar. En daarbij de experts van Riforma, doen hun werk erg nauwkeurig en voor een zacht prijsje. Binnenkort ga ik er nog eens aankloppen om de oude parket uit de shop te laten luchtgommen, zodat ik die ook in zijn oude glorie kan herstellen. 

https://www.riforma.be/luchtgommen-meubelen