Luchtgommen verdringt zandstralen

Een half jaar geleden heb ik aan mijn man gevraagd om op zoek te gaan naar een firma die de noordelijk gerichte gevel van ons huis zou kunnen opfrissen door hem te zandstralen

Nu een half jaar later, heb ik het wachten opgegeven en ben ik zelf maar op zoek gegaan. Want vanaf dag één nadat mijn man op pensioen is gegaan, lijkt elk klusje, hoe onbenullig dan ook, hem te veel. Sinds het mooie weer, staat het gras alweer 10 cm te hoog, het vuilnis wordt niet meer weg gebracht en elke vraag die ik hem stel wordt beantwoord met een diepe zucht. En eerlijk gezegd, het lijkt erop dat mijn man getrouwd is met de sofa in plaats van met mij.  

Soit, ik ben dus zelf maar op zoek gegaan naar een firma om onze gevel te zandstralen. Via het internet ben ik terecht gekomen bij de firma Riforma uit Retie op de website https://www.riforma.be. De vriendelijke man aan de andere kant van de lijn, vertelde mij dat de techniek zandstralen eigenlijk niet meer gebruikt wordt. Hij vertelde mij ook over een nieuwe techniek luchtgommen genaamd. Volgens hem is deze techniek erg milieuvriendelijk, voordeliger dan zandstralen en minder beschadigend voor de gevel zelf. Ik ben erg blij met hun professioneel advies en mijn man waarschijnlijk ook, want nu moet hij zelf niet uit de zetel.

https://www.riforma.be/zandstralen