Maak bedrijfsprocessen efficiënter door middel van Lean Green Belt management

Atim biedt verschillende cursussen aan op het gebied van supply chain management waaronder Lean Green Belt management. U kunt bedrijfsprocessen verbeteren met Lean Green Belt. Het supply chain management is dan ook een belangrijk aspect binnen de bedrijfsvoering. Voor een goede bedrijfsvoering is kennis van supply chain management dan ook zeker vereist. Bij een professioneel advies- en opleidingsbureau, kunt u terecht voor diverse opleidingen en trainingen die te maken hebben met supply chain management, bijvoorbeeld op het gebied van logistiek, S&OP, demand planning en forecasting. Zo is bijvoorbeeld Lean Green Belt management een erg populaire en nuttige opleiding. Vervolgens is het zelfs mogelijk om voor verschillende opleidingen een examen over te maken zodat u werkelijk gecertificeerd kunt worden op het gebied naar uw keuze.

Door een examen kunt u ook gecertificeerd worden in Lean Green Belt management

U kunt zelfs een examen in Lean Green Belt Management afleggen zodat u kunt aantonen dat u kennis en vaardigheden heeft ontwikkeld op het gebied van supply chain management. Hiermee kunt u uw waarde verhogen, zowel voor uzelf als uw bedrijf. Bij een deskundig advies- en opleidingsbureau op het gebied van supply chain management, kunt u niet alleen de opleiding Lean Green Belt volgen, maar daar ook de nodige certificering voor halen door middel van een examen. Dit examen wordt meerdere keren per jaar afgenomen op verschillende locaties in Nederland. Heeft u het examen Lean Green Belt succesvol voltooid? Dan mag u de internationaal erkende titel CGBL voeren.

Bedrijfsprocessen verbeteren door een interim- of projectmanager gespecialiseerd in Lean Green Belt

Het is verstandig om eens in de zoveel tijd het supply chain management onder de loep te nemen door midden van bijvoorbeeld Lean Green Belt management van Atim. Bij de specialist kunt u namelijk een interim- of projectmanager inschakelen die het supply chain management binnen uw bedrijf goed analyseert. Vervolgens zet de interim- of projectmanager zijn uitgebreide kennis in om de processen binnen uw bedrijf te verbeteren. Hierbij wordt de samenwerking tussen leveranciers en afnemers versterkt, waardoor de processen binnen uw bedrijf een stuk efficiënter worden. Dit wordt bereikt door middel van wereldwijd bekende, toegepaste én bewezen management methoden, zoals Lean Green Belt.