Down Home
Image default
Business

M&C Condor cilinderslot

Dat het gevoel van veiligheid ontzettend belangrijk is, vooral in deze turbulente maatschappij, weten de ontwerpers van de MR-Beveiliging als geen ander. Het journaal brengt elke dag trieste verhalen over mensen die het slachtoffer werden van brutale inbrekers. Het aantal inbraken en homejackings zijn de laatste jaren dan ook aanzienlijk gestegen en daarom is het van cruciaal belang om je woning optimaal te beveiligen. Maar niet alleen boeven en inbrekers worden slimmer, ook de makers van veiligheidssloten weten precies welke technieken gebruikt worden om een cilinderslot te forceren. Met de M&C Condor zet dit bedrijf in 2016 dan ook een deurcilinder op de markt die met zijn 13 punten niet te manipuleren is. Zelfs Locklab, het gerenommeerde bedrijf dat gespecialiseerd is in het testen van beveiliging, had de grootste moeite om het cilinderslot open te breken.

De Condor, het pronkstuk van M&C

Wie er over nadenkt om een woning te beveiligen weet dat vooral goede en degelijke sloten belangrijk zijn. Het M&C Condor cilinderslot heeft een verhoogd cilinderprofiel, is beveiligd tegen het kerntrekken en de vaak gebruikte inbrekersmethode waarbij het cilinder, met zijn geharde stalen brug, gebroken wordt. De M&C Condor cilinder is uiteraard standaard uitgevoerd met de zogenoemde paniekfunctie waarbij je het nachtslot automatisch ontgrendelt wanneer je de kruk naar beneden duwt. Dit is vooral heel belangrijk wanneer je bijvoorbeeld geconfronteerd wordt met een woningbrand. Elk slot kreeg bij het SKG keurmerk 3 sterren mee, heeft een stalen brug die extra gehard werd en waardoor het quasi onmogelijk is om de deurcilinder te breken én het is leverbaar tot 205mm. De uitvoering is divers en naargelang je verkiest zijn deze cilinders verkrijgbaar in zwart, nikkel of messing die onderling te combineren zijn. In hun prijsklasse zijn deze cilindersloten echt het neusje van de zalm.
Door een verhoogd profiel kregen de sleutels van deze cilindersloten ook een extra beveiliging mee en zijn tevens gepatenteerd tegen onrechtmatig kopiëren. Bij elke set sleutels krijg je een certificaat meegeleverd waarmee een gevolmachtigd dealer de sleutels op jouw verzoek kan dupliceren. Of het nu gaat om het beveiligen van een woning, een appartementen- of kantorencomplex, voor elke situatie heeft de MR Beveiliging de juiste toepassing. Op de website https://mr-beveiliging.nl kun je alle cilindersloten en hun verschillende toepassingen uitgebreid terugvinden en wanneer je vóór 17 uur bestelt heb je de bestelling al de volgende werkdag in je bezit.

Bezin voor je beveiligt
Neem geen genoegen met een gewoon slot maar ga voor kwaliteit. Wanneer je weet dat de cilindersloten die wij aanbieden, samen met andere bekende en vaak duurdere merken, als 1 van de besten uit de testen kwamen, dan hoeft je echt niet meer te twijfelen over jouw aankoop.

https://mr-beveiliging.nl/product-category/hang-en-sluitwerk/deurcilinders/m-c-condor-skg-3/

Related Posts

Tissot horloge

Audiovisuele dienstverlening nu en in de toekomst

Zo kies je de perfecte garagedeur