TV meubel industrieel hout

Down-home

Wil men een TV meubel dat een industriële hout look heeft? Bij ons kan men een TV meubel industrieel hout krijgen. Dit past uitstekend in een interieur dat een moderne uitstraling heeft of dat men zo’n uiterlijk wil geven. Hiervoor zijn onze producten uitermate geschikt voor. Deze kunnen een woning op een stijlvolle wijze voorzien van een industrieel uiterlijk met staal en onbewerkt hout.

Tevens bieden we naast TV meubels nog andere goederen die passen in deze stijl. Men kan denken aan salontafels, dressoirs waar de televisie en andere elektronica op kan, men kan denken aan robuuste boekenkasten, bakkerskasten en andere zaken. Ook is zijn producten die gefabriceerd zijn van gerecyclede materialen. Zo zijn er lampen die gemaakt zijn van gebruikte boiler of ketels van de centrale verwarming. Zoals men ziet zijn er vele andere producten die men met een TV meubel dat industrieel en van hout is kan combineren.

Industriële meubels van hout

Er zijn verschillende TV meubels van industrieel hout die men in een interieur kan plaatsen. Zo zijn er robuuste varianten waarbij er planken van onbewerkt hout in een frame met metalen buizen is geplaatst. Dit model geeft een warme indruk vanwege de gebruikte materialen terwijl het gelijktijdig industrieel oogt door de strakke vormen van de buizen die deel uitmaken van het TV meubel. Aan de andere kant zijn er combinatie dressoirs waarbij er een deel hout is gebruikt en een groot deel ijzer. Deze hebben een donkere kleur en geven een stoere uitstraling aan een ruimte. Wil men dus een TV meubel industrieel hout hebben dat past in een kamer, plaats dan direct een bestelling.

Stijlvolle TV meubels bestellen

In het geval men een stijlvol industrieel TV meubel van hout wil bestellen kan men bij ons bedrijf terecht. Daar kan men alles vinden op het gebied van moderne robuuste meubelstukken die men in een urban of landelijke wooninrichting kan neerzetten. Een TV meubel dat industrieel en van hout is bestellen kan dus met het grootste gemak bij ons.

https://www.cedgemeubel.nl/