Volg nu de driejarige massage opleiding tot holistisch therapeut

Down-home

Positive touch biedt nu de driejarige massage opleiding tot holistisch therapeut aan. Deze studie biedt diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot holistisch massage therapeut. Je helpt mensen bij het bewust worden van hun eigen lichaam en geest en de connectie hiertussen. Eerst start je natuurlijk met een zelfonderzoek. Alleen dan ben je in staat om anderen te helpen met hun bewustwording. 

Veelzijdige massage opleiding

De massage opleiding van Positive touch is zeer veelzijdig. Diverse programma’s komen aan bod en er wordt geleerd vanuit diverse invalshoeken zodat je volledig voorbereid bent op de praktijk. Niet alleen kijk je naar je eigen ontwikkelingen maar gaan we ons ook bezig ohuden met inhoudelijke vaardigheden en technieken die komen kijken als massage therapeut. Je krijgt vakken als haptonomie, gesprekvoering maar ook coaching en ademwerk. Zoals eerder vermeld is het eigen ontwikkelingsproces wel een belangrijk onderdeel van de studie. We gaan stil staan bij onze eigen gedachten zodat we onze eigen krachten kunnen ontdekken en hierin kunnen blijven groeien. Wij werken hierbij vanuit het ‘healer heal yourself’ principe zodat we onze eigen zelfkennis kunnen toepassen in onze helingsstijl. 

Welk beroepsprofiel past hierbij?

Twijfelt u of deze studie bij u past? Hier vindt u een omschrijving die past bij het beroepsprofiel. Houd er rekening mee dat dit natuurlijk wel gaat om een ideaalbeeld en dat hier natuurlijk niemand volledig aan kan voldoen. Het beroepsprofiel gaat om iemand die nieuwsgierig en behulpzaam is. Men is in staat om zijn eigen krachten en valkuilen te kennen en graag zichzelf blijft ontwikkelen op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau. Wij helpen mensen bijvoorbeeld bij het inzicht krijgen waar spanningen en/of klachten vandaan komen, bij het herstellen van de balans tussen fysiek en geest, bij het leren los te laten van oude spanningen en meer contact te krijgen met je eigen lichaam en gevoel. 

Positive touch

Positive touch is een opleidingscentrum die zich richt op mensen die zich graag willen ontwikkelen tot professioneel masseur. Wilt u meer weten over ons opleidingscentrum en onze opleiding? Neem dan een kijkje op onze website.