Zo lang mogelijk probleemloos rijden met uw stuurhuis van Mercedes

U wilt zo lang mogelijk probleemloos kunnen rijden met een stuurhuis. Maar zodra de problemen zicht voordoen; wilt u het laten oplossen door een echte vakman. In de goed uitgeruste werkplaats van Hans de Haas auto-onderdelen worden ingeruilde stuurpompen, stuurkolommen, dynamo’s en zelfs een stuurhuis van Mercedes en een aircopomp van Opel op een deskundige manier gedemonteerd. Omdat het door echte vakmannen gedaan wordt, is het niet van nieuw te onderscheiden. Voordat de onderdelen opnieuw gemonteerd worden, zijn ze uitgebreid getest op de testbanken in de werkplaats van Hans de Haas auto-onderdelen. Bij deze specialist bent u altijd verzekerd van auto-onderdelen van optimale kwaliteit en goede service. Om de kwaliteit te garanderen biedt deze specialist maar liefst één jaar garantie op alle onderdelen. Bent u op zoek naar auto-onderdelen? De koffie staat al klaar.

Gratis technisch advies over een stuurhuis van Mercedes en een aircopomp van Opel

Wenst u meer informatie te ontvangen over uw Mercedes bestelbus? Of heeft u vragen over bijvoorbeeld een aircopomp van uw Opel? Komt u vooral een keer langs de specialist op het gebied van auto-onderdelen waar u altijd terecht kunt voor gratis technisch advies en ondersteuning. Een stuurhuis voor een Mercedes Sprinter en een aircopomp van Opel kennen voor deze specialisten geen geheimen meer. Zo leveren zij alleen stuurhuizen waar zij 100% achterstaan. Wanneer u eenmaal advies heeft ontvangen, zult u geen andere specialist voor uw auto-onderdelen meer willen. Bij Hans de Haas auto-onderdelen wordt er altijd een relatie voor langere termijn aangegaan, mede dankzij de uiterst klantvriendelijke benadering. Dat is de belangrijkste graadmeter voor succes. Naast reparatie kunt u er ook terecht voor splinternieuwe onderdelen.

Revisie van uw stuurhuis van Mercedes, aircopomp van Opel en nog veel meer

Een specialist in Oirschot op het gebied van uw bestelbus. Eenvoudig te bereiken, waar vakmannen voor u aan de slag gaan. Bij Hans de Haas auto-onderdelen kunt u terecht voor een tal aan werkzaamheden wat betreft uw auto-onderdelen. Zo kunt u er terecht voor revisie van uw eigen stuurhuis van bijvoorbeeld Mercedes (binnen één dag), alle stuurpompen, alle stuurkolommen, aircocompressoren, remtangen, dynamo’s, startmotoren, het kalibreren van een stuurkolom, probleemoplossing van stuurhuizen van andere leveranciers en revisie van een aircopomp van Opel. Naast het brede assortiment kan deze specialist u ook nog eens de volgende beloftes garanderen: garantie op alle gereviseerde onderdelen, deskundig- en resultaatgericht advies en kosteloos technisch advies. Neemt u vandaag nog vrijblijvend contact en kom langs op het bezoekadres in Oirschot. Gaat u voor een goede service bij Hans de Haas?