Down Home
Image default
Business

Iedereen houdt van de schoenen van Shoelia, wat is je favoriete type?

Als ik zou moeten kiezen wat mijn favoriete item is als ik ga winkelen, online of offline, dan kom ik toch al snel uit bij schoenen en dan met name schoenen geshopt bij Shoelia. En ik weet dat ik in ieder geval met het item ‘schoenen’ in goed gezelschap ben met veel andere vrouwen. Je kunt immers nooit genoeg paar schoenen hebben, niet waar? Ik vind persoonlijk dat schoenen (en accessoires in het algemeen) altijd het verschil kunnen maken. Zowel in negatieve zin, als in positieve zin. Je kunt namelijk met zekerheid een geweldige outfit teniet doen door net het verkeerde paar schoenen aan te trekken. Maar je kunt je outfit volledig perfectioneren en veranderen door net het juiste paar schoenen aan te trekken.

Shoelia schoenen daar word je hebberig van

Totdat ik de bijzondere herenschoenen van Shoelia ontdekte, had ik net als veel vrouwen zeker een dozijn of twee misschien wel nog wat meer paar schoenen. Eenmaal het eerste paar schoenen bij Shoelia gekocht en gedragen en ik was volledig door het dolle heen. Mijn verzamelwoede werd alleen maar groter en groter. Ik werd er zelfs hebberig van. Zo kleurrijk, zo anders, zo ja, mij. Is dat nu echt een vrouwending? Vrouwen kunnen een schoenentik hebben en kopen met gemak nog een paar schoenen omdat ze zo leuk zijn, terwijl ze er al zeker 3 paar in precies dezelfde kleur in de kast hebben staan. Vrouwen geven ook ruiterlijk toe dat ze een ernstige affaire hebben met schoenen. Ze weten dat mannen graag naar hen kijken en in het algemeen, ze moeten die nieuwe paar schattige schoenen gewoon hebben. Tenminste dat is mijn persoonlijke ervaring. 

De mannen worden zeker niet vergeten

Bij Shoelia slaagt niet alleen de vrouw die een schoenentik heeft met gemak, ook de mannelijke schoen fanaten kunnen met hun liefde voor (veel) schoenen aardig uit de voeten in de webshop. En ik durf het niet te zeggen, maar de heren onder de lezers van dit blog, moeten zich écht moeite doen om het maar bij één paar schoenen te laten als ze eenmaal de site hebben ontdekt. Zoveel keus, het is bijna oneerlijk ten opzichte van ons vrouwen.