Down Home
Business

WSNP aanvraag afgewezen?

WSNP Afgewezen? Is je aanvraag voor de WSNP afgewezen? Dat is niet zo fijn, logisch ook. Want goed mogelijk dat dit je laatste hoop is geweest voor een schone lei. De beoordeling van een schuldsaneringverzoek wordt gebaseerd op de wet die in de failissementenwet staat. Een van de meest voorkomende reden is dat de rechter of rechtbank beslist dat de persoon in kwestie de schuld zelf kan terugbetalen. Maar wat als dit niet het geval is? Dan kun je in hoger beroep gaan, gelukkig is Nederland een land waarbij de rechtsbijstand wordt gegarandeerd en dit gratis is, je hebt dus de mogelijkheid om een gratis WSNP advocaat te vinden.

Een goede advocaat die je kunt inschakelen is beschikbaar op https://www.afgewezenwsnp.nl – deze advocaat kun je 5 dagen per week bereiken en die kunt je gratis advies op maat geven als je dat nodig hebt. Het enige wat je hoeft te doen is de telefoon oppakken en de situatie waar je je in bevindt uitleggen.

  • WSNP afgewezen? Recht op gratis advocaat
  • Hulp op PRO DEO basis, de overheid betaald
  • De WSNP advocaat is goed te bereiken en legt je alles in duidelijke, normale taal uit.
  • De advocaat gespecialiseerd in de WSNP zal met je meegaan naar de zitting.

Je staat er dus niet alleen voor! De WSNP advocaat helpt je met een Afgewezen WSNP!

 

Advocaat wet schuldsanering natuurlijke personen (WSNP Advocaat)

Hoe je situatie ook is, deze advocaten hebben er dagelijks mee te maken. Ze begrijpen dus goed waar je precies hulp bij nodig hebt en zullen je uitleggen welke opties je hebt. Je kunt vragen of de advocaat naar je zaak wilt kijken, en eventueel kun je er ook voor kiezen om de advocaat de zaak op te laten pakken. Je kunt er in iedere geval zeker van zijn dat de advocaat je kan helpen met:

  • WSNP Dwangakkoord
  • Eindzittingen WSNP
  • Afwijzing WSNP
  • Hoger beroep WSNP
  • Schone lei geweigerd

Schuldsanering WSNP Afgewezen, wat nu?

Geen reden tot paniek, je kunt gewoon het advocatenkantoor inschakelen om je te helpen. Ze kennen alle regels goed en weten hoe de wet in elkaar zit. Logisch ook, ze zijn niet voor niets gespecialiseerde WSNP advocaten. Neem daarom snel contact op met dit advocatenbureau, laat je helpen door een echte expert op het gebied van WSNP afgewezen.