Down Home
Image default
Business

Stalen en kunststof rijplaten verhuur bij Kolbe

Bij Kolbe kunt u terecht voor rijplaten verhuur. Van staal gemaakte rijplaten worden gebruikt om een stevige ondergrond te bieden op terreinen waar wagens en machines over moeten rijden. Ook bieden ze ondergrond bij evenementen. Kolbe verhuurt rijplaten en draglineschotten met een goede dikte, waardoor deze niet krom zullen buigen.

De rijplaten dienen voor minstens een week gehuurd te worden. Deze zijn bij ons op te halen, maar zijn ook snel te leveren bij u op locatie. Ons team kan de rijplaten desgevraagd snel en efficiënt voor u leggen. Neem voor het aanvragen van een offerte contact op, u ontvangt deze binnen uiterlijk 6 uur.

Het huren van stalen rijplaten doe je bij Kolbe

 • Specialist in het verhuur van bouwhekken, dranghekken, rijplaten en draglineschotten

 • Rijplaten die gegarandeerd recht en schoon zijn

 • Ontvang binnen slechts 6 uur een vrijblijvende offerte

 • Platen die voor een stevige ondergrond zorgen

 • Grote voorraad

 • Onze rijplaten zijn van hoogwaardige kwaliteit

 • Transport kan door ons verzorgd worden

 • Ook voor verhuur van kunststof rijplaten en draglineschotten

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontvang deze dezelfde dag nog. Wij reageren binnen 6 uur op uw bericht.

Stalen rijplaten huren voor een stevige ondergrond

Indien er werkzaamheden worden uitgevoerd waarbij voertuigen over een terrein moeten rijden kunnen stalen rijplaten worden gelegd om daarvoor een stevige ondergrond te bieden. De platen bieden bescherming van straatwerk of gazonnen.

Stalen rijplaten zijn bij uitstek geschikt om ondergrond te bieden voor het vervoer van zware voertuigen. Kunststof rijplaten zijn geschikt voor rolstoelen en voetgangers. Kolbe levert verschillende soorten rijplaten aan zowel particuliere als zakelijke klanten en verenigingen.

Heeft u voor uw project of klus rijplaten nodig? Wij kunnen deze leveren in staal (500 x 150 x 1,4/1,5 cm) of kunststof (400 x 100 x 2 cm).

Stalen rijplaten van 5 meter lang

Kolbe verhuurt stalen rijplaten van 5m lang bij 1,5m breed bij 1,5 cm dik. De dikte zorgt ervoor dat de platen niet krom zullen trekken. De platen zijn tegen scherpe prijzen per stuk te huren en kunnen voor de periode van minimaal 1 weekgehuurd worden. De rijplaten kunnen in combinatie met bouw- en dranghekken gehuurd worden.

Indien gewenst kunnen onze medewerkers de rijplaten voor u leggen. Dit wordt op snelle en vakkundige wijze uitgevoerd. We beschikken namelijk over speciaal uitgeruste vrachtauto’s die ons bij de werkzaamheden helpen.

Door met eigen, speciaal gebouwde, vrachtwagens te transporteren kunnen wij snel, efficiënt en betrouwbaar werken en leggen.

Huur bouwhekken bij Kolbe

Wilt u graag bouwhekken huren voor u bouwterrein of evenemententerrein? U kunt bij ons zowel bouwhekken met als zonder zeil huren. Zo kunt u uw terrein bijvoorbeeld tegen ongewenste bezoekers en diefstal beschermen. 

 

Als u besluit om bouwhekken te huren dan bedraagt de minimale huurperiode één week. Daarnaast leveren wij uw hekken graag op locatie. Bovendien helpen we u ook graag met het plaatsen van de hekken. 

 

Kortom: bent u op zoek naar bouwhekken? Huur bouwhekken bij Kolbe en u bent verzekerd van goed materiaal en een goede service. 

 

Rijplaten en bouwhekken verhuur door het hele land

Kolbe verhuurt stalen rijplaten door heel Nederland. Wij beschikken over speciaal uitgeruste vrachtwagens die in iedere uithoek van het land de rijplaten kunnen leveren. Van Groningen tot Limburg, en van Rotterdam tot Eindhoven. U vindt onze rijplaten onder meer in de volgende provincies:

 • Overijssel

 • Gelderland

 • Drenthe

 • Brabant

 • Groningen

 • Zeeland

 • Limburg

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor al uw vragen over stalen rijplaten verhuur kunt u terecht bij onze adviseurs. Neem telefonisch contact op via 06 532 194 67 of 0529 43 37 67 en wij staan u graag te woord. Ook is het mogelijk uw bericht per e-mail te sturen.

Maak gebruik van het online offerteformulier om binnen uiterlijk 6 uur een offerte te ontvangen. De offerte is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.