Down Home
Business

Ramen laten blinderen door vakkundige mensen

Al langere tijd liepen wij tegen het feit aan dat wij graag de ramen van onze auto wilden laten blinderen. Dit kwam doordat wij het niet fijn vonden als wij iedere keer weer werden aangekeken als wij in onze auto zaten. Ook hadden wij een aantal zeer waardevolle spullen in onze auto, waardoor wij het fijner vinden als deze niet in het zicht zouden liggen. Wij besloten om op zoek te gaan naar een goede aanbieder voor het laten blinderen van de ramen van onze auto. Op internet waren veel amateurbedrijven te vinden die onze ramen wel wilden blinderen. Ons gaf dit geen vertrouwd gevoel en daarom besloten wij om echt op zoek te gaan naar een professioneel bedrijf voor het laten blinderen van onze autoruiten. Na een tijdje zoeken kwamen wij uit bij Le Duc Detail Styling. Dit bedrijf vertelde dat zij al veel ervaring hadden met het blinderen van ramen en beschikken over veel professionele medewerkers die dit als de beste kunnen.

Ramen blinderen tegen een scherpe prijs

Toen wij besloten hadden om onze ramen te laten blinderen door Le Duc Detail Styling, zijn wij eerst op bezoek gegaan om het een en ander te bespreken. Wij zijn namelijk erg zuinig op onze auto en wilden daarom dat alles wel precies goed zou gaan. Gelukkig stelde Le Duc Detail Styling zich ook direct erg professioneel op door precies te vragen wat onze wensen waren. Dit gaf ons erg veel vertrouwen en daardoor durfden wij onze auto wel even uit handen te geven. Naderhand kunnen wij wel stellen dat wij erg te spreken zijn over het uiteindelijke resultaat. De ramen zijn op een goede manier geblindeerd en dat allemaal tegen een erg scherpe prijs. Wij zijn erg blij met onze geblindeerde ramen en alles is ook nog eens perfect voldaan aan de Nederlandse wetgeving. Hierdoor krijgen wij dus geen problemen, maar kunnen wij wel volledig genieten van onze geblindeerde ramen!

Geen moment spijt gehad

Uw ramen laten blinderen door Le Duc Detail Styling is zeker een aanrader! De medewerkers gaan erg vakkundig te werk en weten precies wat zij doen. Wij hebben geen moment spijt gehad van onze keuze!