Down Home
Business

2 Manieren om thuis geld te verdienen

 

Iedereen droomt er stiekem van, een onderneming runnen in je eigen slaapkamer en een passief inkomen opbouwen zodat je tijd overhoudt voor leuke dingen in het leven en geld verdient terwijl je slaapt. In het digitale tijdperk en met de opkomst van het nieuwe werken zijn er ontelbare mogelijkheden gekomen om online je geld te verdienen, maar hoe kun je dit precies doen in 2018?

Wij hebben een lijst gemaakt van 3 goede manier om mee te starten om een passief inkomen op te bouwen naast je gewone baan.

1. Investeer in crypto munten

Eén van de beste manieren om snel geld te verdienen is door te investeren in cryptomunten. Dit is een nieuw soort geld waar je ongetwijfeld al van gehoord hebt. Wanneer je drie jaar geleden 100 euro in de Bitcoin had geïnvesteerd was je nu miljonair geweest. Zo gek kan het allemaal lopen. Het is echter nog zeker niet te laat om te investeren. Ook wanneer je nu inzet in een munt of gaat traden kun je snel geld verdienen.

Let er wel op dat dit een risicovolle onderneming is en dat we je alleen aanraden om geld in te zetten dat je echt kunt missen.

2. Affiliate websites

Je hebt tegenwoordig duizenden webshops waar je producten kunt kopen op het web. Wist je dat je ook geld kunt verdienen door simpelweg mensen door te sturen naar deze websites door middel van een link op je eigen website?

Dit heet affiliate marketing. Als mensen bijvoorbeeld een product kopen op Bol.com nadat ze op een link hebben geklikt op jouw website krijg jij een bepaald percentage van de aankoopwaarde. Zo kun je dus letterlijk slapend geld verdienen als mensen spullen kopen op een website die niet van jou is.

De kunst is dus om mensen op jouw website te krijgen en ze op links te laten klikken. Hoe je dit kunt bereiken is weer een hele studie op zich, en we raden je aan om je te verdiepen in online marketing als je hier meer over wilt leren.