Down Home
Business

ADXpert voor re-integratie 2e spoor

U vraagt zich misschien af waarom ADXpert het meest geschikt zou zijn voor het traject van re-integratie 2e spoor. Wij kunnen u uitleggen waarom dat zo is. Ten eerste hebben wij een aanpak die pragmatisch en doelgericht is, deze volgt de Oplossingsgerichte Benadering die bewezen effectief is bij re-integratie 2e spoor. Ten tweede verzorgen wij voor het traject van re-integratie 2e spoor verschillende interventies die zorgen voor versterking voor de arbeidsmarkt zoals een netwerkversterking, LinkedIn instructie, sollicitatietraining en een cv-check. Ten derde zetten wij voor het traject van re-integratie 2e spoor de innovatieve vacaturebank TrajecT in. Ook wordt er een multidisciplinaire ondersteuning tijdens het hele traject van re-integratie 2e spoor door een psycholoog, arbeidsdeskundige en coach. Bovendien trachtten wij korte en heldere communicatie op te zetten tussen werkgever en coach met een rapportage die maandelijks naar u ge-e-maild wordt. Tot slot bieden wij arbeidsdeskundige ondersteuning die nodig is voor de WIA-procedure en mogelijke beroeps- of bezwaarzaken.

Hoe gaat re-integratie 2e spoor bij ADXpert in zijn werk?

Het basisprogramma van ADXpert voor het traject van re-integratie 2e spoor omvat drie basismodules die in totaal een doorlooptijd van ongeveer 4 maanden hebben. In de eerste module wordt een intake- en trajectplan gemaakt. Dit begint met een gesprek met de medewerker en het afnemen van een aantal loopbaantesten. Vervolgens is er interdisciplinair overleg tussen de medewerker, de psycholoog en de arbeidsdeskundige. Er wordt dan een trajectplan opgezet voor re-integratie 2e spoor, de loopbaantesten worden besproken en de oriëntatie op de toekomstige loopbaan van de medewerker wordt vervolgd. Tot slot is er een adviesgesprek met de werkgever.

De tweede module

Dit is de langste module van het traject van re-integratie 2e spoor, het duurt 3 maanden om het door te lopen. We beginnen meteen met solliciteren en er is intensief contact met de loopbaancoach. We maken gebruik van een maatwerk-vacaturedatabase en u krijgt een maandelijkse rapportage van de uitgevoerde activiteiten. Uw medewerker krijgt diverse trainingen en de communicatie met u, de werkgever blijft kort en helder. Hiermee is het traject van re-integratie 2e spoor zo goed als afgerond. Overtuigd? Vraag nu de offerte aan op de website www.adxpert.nl .