Down Home
Business

All-you-can-eat restaurant

 

Bij ons all-you-can-eat restaurant kunt u diverse gerechten uitproberen. U kunt beginnen met onze apperitieven. Zo kunt u soepen nemen van Aziatische bodem. Neem bijvoorbeeld een traditionele tomatensoep of kies voor een haaievinnensoep of een sun-la soep. Er kan daarbij dim sum gegeten worden wat een gestoomd hapje is. En er kan siu mai worden gegeten wat een gefrituurd hapje is. Daarbij kan er stokbrood en een salade genomen worden met wat kruidenboter om het af te maken.

Verder kan er sushi gegeten worden. Dit Japanse rijstgerecht met vis is erg populair. Een warm buffet is ook een optie. Net zoals live cooking waarbij er gewokt kan worden. Een chef bereidt dan de groenten en het vlees dat u graag wilt laten wokken in uw favoriete saus. De ruime keuze in opties zorgt ervoor dat u uzelf nooit zult vervelen. Ga ook naar ons all-you-can-eat restaurant en proef de Oosterse keuken.

Aziatische hoofdgerechten

Onder de all-you-can-eat hoofdgerechten valt het Aziatische warm buffet van ons restaurant. U kunt uiteraard babi pangang nemen wat hieronder valt. Maar ook zijn er andere gerechten die u kunt kiezen. Zo kunt u Kantonees speenvarken laten klaarmaken en zijn er vele andere gerechten waarbij dagverse groenten worden klaargemaakt in Oosterse knoflooksaus. U kunt wisselen van smaakmakers en u kunt er verder nog bijgerechten bij nemen. Zo kunt u er nasi, bami, witte rijst of mihoen bij nemen. Ook is het mogelijk om live te wokken. Een chef kan uw maaltijd ter plekke bereiden met allerlei woksauzen van zoet tot pittig. De teppan yaki platen kunnen worden benut om er vlees en vis om te bakken. Mocht van dergelijke lekkernijen willen genieten dan kunt u naar ons all-you-can-eat wokrestaurant toe gaan.

Nagerechten en ijs

Bij ons all-you-can-eat restaurant kunt u na een maaltijd afronden met een lekker ijsje of wat koek en chocolade. Er zijn drie grote chocolade fonteinen aanwezig die u kunt gebruiken als aanvulling op het Italiaanse schepijs, de lange vingers, koekjes en stroopwafels. Reserveer nu en ga naar ons Aziatische wokrestaurant.