Down Home
Business

Altijd stralend

Je ogen zijn de eyecatchers van je lichaam, letterlijk en figuurlijk. Wat je dan dus ook wil is dat je ogen erop en top uit zien. Mooi opgemaakt, opgewekt fris en het liefst ook nog een beetje groot. Er zijn verschillende truckjes om je ogen er optisch groter en opgewekt eruit te laten zien. En het kan allemaal gedaan worden met make-up.

Mascara is een van de meest gebruikte artikelen uit het make-up assortiment, maar er zijn wel een beetje regeltjes aan verbonden wil je je ogen optisch groter laten lijken. Zo is het belangrijk dat je niet te veel aanbrengt, en aan de buitenkant wat meer aanbrengt dan aan de binnenkant. Als je te vel mascara gebruikt kan je je ogen juist verkleinen. Daarom is het ook van belang dat je op je onderste wimpers maar een heel klein beetje aanbrengt. Daarnaast kan je je wimpers extra laten krullen, het voordeel hiervan is dat er minder schaduw in het oog komt waardoor je een open uitstraling krijgt.

Daarnaast kan je ook veel realiseren met witte make-up. Zo kan je witte oogschaduw gebruiken om de aanzet in de hoeken van je oog aan te brengen wat je ogen zal laten stralen. Hetzelfde geld voor een wit oogpotlood. Vaak gebruiken vele een zwarte en zetten hiermee een lijntje op de waterrand, echter hiermee verklein je je oog. Pak een witte of een nude kleur en maak een lijntje over je waterlijn.

Als de tips met make-up niet zo goed voor je werken dan kan het zijn dat je vermoeide oogleden hebt en dat je er eventueel overtollige huid hebt zitten waardoor je eigenlijk altijd een vermoeide blik hebt. Ook al voel je je opgewekt je wil dit toch ook naar buiten uitstralen. Het kan dan op zo een moment aan te raden zijn om een ooglidcorrectie ervaringen te kijken. Om een goed beeld te kunnen krijgen wat er precies wordt gedaan met zo een ooglidcorrectie is het van belang dat je ooglidcorrectie voor en na foto’s bekijkt.

 

http://www.faceland.nl