Down Home
Business

Amaca Messicana verkopen in Italie

Wij komen veel in Italië. En de Italiaanse taal gaat ons steeds makkelijker af. Ook businessgewijs hebben we met Italië te maken want wij verkopen daar ook hangmatten. De hangmat waar wij gespecialiseerd in zijn is de Mexicaanse hangmat. In Italië amaca messicana genoemd.

Daarnaast verkopen we Mexicaanse dekens oftewel coperte messicane. De Mexicaanse deken die het meest verkocht wordt is de Serape : in het Italiaans coperta messicana serape. Zoekt u trouwens een Mexicaanse deken in Italië, kijk op onze site voor een coperta Messicana.

Probleem blijft natuurlijk wel gevonden worden in Italie op de zoekwoorden amaca messicana en coperta messicana. In Nederland gaat dit eenvoudig voor Mexicaanse hangmat en Mexicaanse deken. Wellicht omdat je toch actiever bent op het internet, of omdat we in Nederland met Internet al een stukje verder zijn.

In ieder geval, linkbuidling in Italië gaat voornamelijk via Nederlandse sites. Toch schijnt dit wel te werken want onze verkoop in Italië loopt steeds beter. Of wellicht hechten we te veel waarde aan linkbuilding. En wordt je ook wel gevonden als je een goede site hebt waarop duidelijk genoeg is waar die over gaat.

Ook groeiende aantallen bezoekers zijn waarschijnlijk van belang. Dus als je site interessant is en bezoekers terugkomen is geeft dit een hogere waardering in Google.

In Nederland loopt het ook goed met onze Mexicaanse hangmat en onze Mexicaanse deken. Hier besteden we wel veel tijd aan linkbuidling.

 

 

 

 

 

 

http://www.icolori-amaca-amache.it