Audiovisuele dienstverlening nu en in de toekomst

Down-home

De mens raakt steeds meer visueel georiënteerd. Platte teksten met een afbeelding worden vervangen door vette headlines vergezeld met video’s en vlogs. Informatieve teksten krijgen steeds meer een beleving. Een goed voorbeeld hiervan zijn de digiborden in klaslokalen. Teksten en tekeningetjes op het grijze krijtbord zijn allang niet meer. Tegenwoordig worden de kinderen geprikkeld met bewegend beeld, informatieve filmpjes en informatie rechtstreeks van internet. Voor bedrijven en organisaties is het al niet anders. Grote schermen krijgen een vaste plek in conferentie- en vergaderlocaties. Organisaties verspreiden hun boodschap via narrow casting. Dit soort middelen vraagt om expertise: welkom bij Faas audiovisuele dienstverlening!

De nieuwste audiovisuele technologie

De ontwikkelingen op het vlak van audiovisuele middelen gaan snel. De technologie die informatie visueel en hoorbaar maakt is nog lang niet uitontwikkeld. Bedrijven, organisaties en opleidingsinstituten hebben dan ook moeite om deze ontwikkelingen te volgen én te begrijpen. Een goede partij die zijn klanten begeleidt, ondersteunt en traint op het vlak van audiovisuele middelen is JFAD: Faas Audiovisuele Dienstverlening uit Westervoort. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zorgen voor een naadloze implementatie binnen uw organisatie. Service ten top! 

Kopen of huren van audiovisuele middelen

Soms kan het inzetten van een audiovisueel middel behoorlijk in de kosten lopen. Soms komt zo’n investering niet uit en soms wordt zo’n middel te weinig ingezet en is aanschaf niet slim. Bij Faas is het huren van bepaalde apparatuur geen enkel probleem. Een voorbeeld: u heeft geluidsapparatuur nodig voor een feest. Huren is dan een mooie oplossing. De apparatuur wordt bij u geïnstalleerd en getest. U krijgt uitgebreide uitleg over het gebruik en als het nodig is, staan wij u bij tijdens de bijeenkomst. Na afloop breken wij de apparatuur af, u heeft er geen enkel omkijken naar.

Wilt u meer weten over het inzetten van audiovisuele middelen, zowel voor aanschaf of voor huur, neem dan contact op met Faas Audiovisuele Dienstverlening!