Down Home
Business

Badkamertrends

Badkamertrends

Bij Sani-Bouw kun je terecht voor de laatste trends op het gebied van badkamers en alles wat erbij komt kijken. Sommige merken, accessoires, en meer vallen nu eenmaal op. Neem bijvoorbeeld de Riho badkamermeubel of het keramische wastafelblad van Venticello. Op het gebied van badkamers worden ware eyecatchers uitgebreid waarmee je een prachtige badkamer kunt inrichten. Of je nu houdt van een strakke of klassieke uitstraling. Natuurlijk hoef je niet altijd te kiezen voor de laatste trends, maar een beetje inspiratie opdoen, kan zeker geen kwaad. Bekijk daarom meer nieuwsberichten op de website van Sani-Bouw.

 

Overweeg eens een Riho badkamermeubel

Oorspronkelijk produceerde familiebedrijf Riho zonnebanken. Echter werden in de jaren tachtig badkamermeubels erg populair. Met badkamermeubels kun je alle kanten op. Het is een erg praktische meubel, maar het draagt ook bij aan de uitstraling van je badkamer in het geheel. Daarom besloot Riho zich hierop te richten. De Riho badkamermeubel wordt gemaakt van hoogwaardige materialen om de kwaliteit te waarborgen. Want je wilt natuurlijk meerdere jaren van je badkamer genieten. Ook zijn er verschillende afmetingen zodat je een Riho badkamermeubel in een smalle en brede badkamer kunt plaatsen. Naast de Riho badkamermeubel kun je meer badkameraccessoires kopen.

 

Je kunt je badkamer compleet maken met wastafelbladen, whirlpools, ligbaden, en meer van Riho. Tevens zijn er douchecabines, stoomcabines, en glaswanden van het merk te bestellen. Dankzij het grote aanbod aan badkameraccessoires, baden, en douches heeft Riho zeker invloed op de nieuwste trends. In het nieuwsoverzicht van Sani-Bouw vind je niet voor niets veel inspirerende artikelen met Riho in de hoofdrol. Daarnaast kun je je badkamer ook upgraden met meubels van bijvoorbeeld Boutique of Detremmerie. Op de website van Sani-Bouw vind je meer nieuwsberichten over de laatste trends. Of je nu de badkamer grondig gaat verbouwen of alleen wilt upgraden.

 

Badkamertrends van het afgelopen jaar

Naast een tijdloze Riho badkamermeubel zijn er het afgelopen jaar meer trends geboren op het gebied van badkamers. Neem bijvoorbeeld de metrotegel. Dankzij deze badkamertegels krijgt je badkamer een Franse uitstraling. Daarnaast is de grote spiegel steeds populairder geworden. Vooral handig in kleine badkamers, omdat de spiegel de ruimte optisch vergroot. Hoewel alle accessoires en hardware in goed, brons of zilver moest, kun je hier met een gerust hart vanaf stappen. Denk aan zwarte kranen in combinatie met witte tegels. En speel ook vooral met accessoires in verschillende materialen. Lees meer nieuwsberichten van Sani-Bouw om de laatste trends te volgen.

 

Tips bij aanschaffen van een Riho badkamermeubel

Bij het aanschaffen van een Riho badkamermeubel zijn er een aantal zaken waarop je letten moet. Zorg ervoor dat je afmetingen correct zijn. Controleer het vooral een tweede keer voor de zekerheid. Het badkamermeubel moet passen, maar jij moet er nog wel langs kunnen lopen. Daarnaast is de vraag of er genoeg opbergruimte is. Kun je al je handdoeken, badproducten, en meer erin kwijt? Houd ook rekening met de draairichting van de deur. Kom je niet in de knel met je douchewand of toilet? Uiteraard moet ook het ontwerp bij je passen. Lees meer nieuwsberichten voor andere tips en adviezen.