Down Home
Image default
Business

Behandel uw auto met dezelfde zorg als waarmee u hem aankocht

Toen u uw auto aankocht, heeft u hem met veel zorg uitgekozen. Met diezelfde zorg wilt u hem ook proper houden? Een nette wagen is namelijk heel aangenaam om in te rijden. Uw auto interieur reinigen is niet altijd zo eenvoudig. Misschien doet u dit regelmatig zelf maar na een tijd vertonen uw matten, plafondbekleding of zetels toch vlekken en doffe plekken. Ook al heeft u de binnenkant van uw auto grondig gereinigd, die vlekken blijven een slordige indruk geven. Dan wordt het tijd dat u een professioneel zoekt om uw auto schoon te maken.

Wat gebeurt er bij het schoonmaken van uw auto?

Als u uw auto interieur laat schoonmaken, worden ruiten gepoetst. Alle matten en bekleding worden grondig schoongemaakt. Ze worden gestofzuigd en diep gereinigd. Daarna worden ze geïmpregneerd met een vocht- en vuilwerend product. Leer wordt behandeld en kunststof krijgt een afwerkingslaag die eveneens vocht- en vuilwerend is. Dit gebeurt met professionele schoonmaakproducten waardoor het interieur van uw auto er terug als nieuw uitziet.

Binnen en buiten

Ook de buitenkant van uw auto heeft soms een grondige beurt nodig. Door de regelmatige wasbeurten met sop kunnen er zich resten in voegen ophopen. Ook stof en slijk krijgt u misschien niet altijd helemaal uit alle kieren van uw wagen. Nadat uw wagen grondig is gepoetst, kunt u uw auto laten simoniseren. Kleine krasjes worden hiermee weggewerkt en het koetswerk van uw auto wordt weer als nieuw. Het simoniseren beschermt uw wagen tegen vuil en vocht.

Ga voor een langdurige bescherming

Uw wagen krijgt misschien regelmatig met hardnekkig vuil te maken. Denk bijvoorbeeld aan uitwerpselen van vogels en dode insecten. Ook UV-licht is schadelijk voor uw wagen. Of staat uw auto vaak geparkeerd onder bomen die hars afgeven? Denk bijvoorbeeld ook aan winters strooizout. Als u uw auto hiertegen wilt beschermen, is het aan te raden om een keramische coating te laten aanbrengen. Deze coating is hard, water- en vuilafstotend en is chemisch resistent. Hier mag u wel spreken van een totale bescherming van uw auto.

https://morelcarcleaning.be/