Down Home
Business

Belgische FUE haarkliniek

 

Overweegt u om naar een Belgische FUE haarkliniek te gaan om van uw haaruitval af te komen? Bij Global Hair kunt u uzelf laten informeren door een consultant die alles weet van haartransplantaties en haarklinieken in België. De FUE methode staat erom bekend dat deze voor een goed herstel van de haren zorgt en dat er geen littekenweefsel ontstaat. Bij deze manier van haarimplantatie worden grafts getransplanteerd naar een kalend gebied, of naar een baard of wenkbrauw. Deze follikels kunnen dan met een plasmabehandeling met PRP direct doorgroeien tot volledige wasdom.

Bij de FUT methode is dat echter anders. Daarbij wordt een groot stuk met haar weggesneden om aan de benodigde grafts te komen voor de haartransplantatie. Dat zorgt voor een litteken en daarom wordt FUT afgeraden door Globalhair.nl. Ga om die reden naar een Belgische kliniek die follikels en grafts met een kleine ingreep transplanteert naar het ontvangstgebied of kijk eerst op een forum.

Haartransplantatie dichtbij

Als u het liefst een haartransplantatie laat doen die dichtbij is dan kunt u bij Global Hair een afspraak maken om naar een FUT of een FUE haarkliniek in België te gaan. De prijzen liggen net iets lager dan in Nederland en de kwaliteit is hetzelfde. Een andere goedkopere optie is om naar Turkije te gaan voor uw haarimplantatie, maar dat is niet dichtbij. Dus u bepaalt waar u het liefst heen gaat. Een consulent van Globalhair.nl kan u vertellen waar in België precies ISHRS gecertificeerde haarchirurgen zitten.

Kijk op een forum over haar

Haarweb is het forum om alles te weten te komen over haren en haartransplantaties. Een consultant van Global Hair verwijst naar fora op het internet indien u nog niet overtuigt bent van de resultaten die haarimplantatie u kan bieden. Laat uw haren transplanteren in een Belgische FUE haarkliniek en krijg de beste resultaten. U kunt ook nog kiezen voor een Belgische FUT kliniek, maar grote kans dat mensen op het forum daar minder over te spreken zijn. Wilt u dus hoge kwaliteit haartransplantatie kijk dan eens op Haarweb of op Globalhair.nl.