Down Home
Image default
Offers

Ben je de weg weer even kwijt dan is het tijd voor een opfriscursus bij rijschool Leidschendam!

Ben je de weg weer even kwijt dan is het tijd voor een opfriscursus bij rijschool Leidschendam!

 

 

Het kan natuurlijk gebeuren dat je auto een langere tijd in de garage staat en steeds verder onder een dikke laag stof verdwijnt. Als dit het geval is gebeurd dat natuurlijk ook met jouw kennis over de regels in het verkeer. Gelukkig is daar de speciale opfriscursus er om jou weer helemaal op te frissen. De opfriscursus Leidschendam bestaat uit een stukje theorie en een stukje praktijk. Het is vaak een korte cursus die als doel heeft om je weer op de weg te helpen. De cursus sluit helemaal aan bij wat u nog wel weet. We doen eerst een test om te kijken wat er nog is blijven hangen zo betaald u het minst en is de cursus zo effectief mogelijk.

 

 

De kosten en inhoud van de opfriscursus rijles Leidschendam

 

 

Bij ons willen we graag de klanten tegemoetkomen daarom is de opfriscursus niet zo heel duur we maken een mooie gratis offerte en houden rekening met uw wensen en uw budget. We zorgen vaak dat alles in een paar kleine lesjes past.

 

Het begint altijd met een vragenlijst en een gesprek met een instructeur. In dat gesprek kunt u zelf ook suggesties doen voor dingen die u wilt leren in de les.

Bent u bijvoorbeeld niet zo goed in op tijd remmen of alle spiegels op de juiste manier gebruiken dan besteden we hier extra tijd en aandacht aan. Wat dacht u van de nieuwste snufjes, ook die nemen we mee bij rijschool Leidschendam.

Rijschool Voorburg zit vlak naast Leidschendam daarom zullen we leerlingen uit dat gebied ook rijlessen kunnen geven.

 

https://drivercompany.nl/rijschool-leidschendam-voorburg/