Down Home
Business

Betonvloer laten vlinderen?

Betonvloer vlinderen

Zit u eraan te denken om uw betonvloer te laten vlinderen? Dan zijn er een aantal dingen waar u op moet letten als u dit wilt doen. In deze blog leggen we aan u uit wat u nodig heeft om een betonvloer te vlinderenen bij welke partij je dit het beste kunt doen, dus lees gauw verder en ontdek het.

Wanneer een betonvloer vlinderen?

Het vlinderen van een betonvloer kunt u pas doen als het beton hard genoeg is om er op te gaan lopen. Overtollig water wat nog ligt op beton ligt kan met een watertrekker worden afgehaald. Met een vlindermachine, kunt u de bovenste laag van het beton openschuren. Met deze machine wordt een slijtlaag ingedraaid. Het is belangrijk dat er net zo lang wordt gevlinderd tot de toplaag glad en gesloten is.

Waar u terechtkunt

Als u ook een betonvloer wilt vlinderen dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen bij Lievers Holland. Dit bedrijf levert al meer dan 60 jaar professionele machines en oplossingen die u kunnen helpen als u een vloer wilt vlinderen. De machines en benodigdheden zijn uiterst betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en van een lange levensduur.

Meer weten over een betonvloer vlinderen?

Wilt u ook een betonvloer vlinderen? En wilt u hier graag meer over weten? Dan raden we u aan om contact op te nemen met de specialisten van Lievers Holland. Dit kan door een mailtje te sturen of door een telefoontje te plegen naar het bedrijf. Ook als u graag advies op maat nodig heeft dan helpen we u graag op korte termijn verder. Wilt u één van de producten of machines kopen? Neem dan contact op met het hoofdkantoor van Lievers Holland. De medewerkers vertellen u bij welke dichtstbijzijnde dealer u moet zijn om een aankoop te doen om uw betonvloer te kunnen vlinderen.

http://www.lieversholland.com/nl/