Down Home
Business

Betrouwbaar, leuk, betaalbaar en avontuurlijk: Nintendo

Iedereen heeft van Nintendo gehoord maar wist je dit al? Nintendo was een fabrikant die handgemaakte hanafuda-kaarten maakte die voor gebruik in een Japans kaartspel bedoeld waren. Net als veel andere fabrikanten begon het bedrijf te experimenteren met andere producten. Speelgoed bijvoorbeeld. En via dat speelgoed kwam Nintendo bij videogames. In de jaren zeventig van de vorige eeuw begon Nintendo met het ontwikkelen en produceren van speelapparaten. Het was 1980 toen Nintendo zijn eerste draagbare console uitbracht. De Nintendo Game & Watch. Een draagbaar videospel met een lcd-scherm en microprocessor. Nintendo was zijn tijd vooruit zou je kunnen zeggen.

Nintendo van speelkaart tot spelcomputer

De oprichter van Nintendo, Fusajiro Yamouchi had in 1889 toen hij begon met het maken van speelkaarten nooit kunnen denken dat zijn bedrijfje zou uitgroeien tot iets heel groots in de eeuwen daarna. De meeste mensen van 40 jaar en ouder kennen de Game-boy bijvoorbeeld nog wel. Eind jaren 80 was de console goedkoop, woog niet veel en was een enorm succes. 80% van de gamemarkt was in handen van Nintendo. Je kan zeggen dat het bedrijf een enorme hoeveelheid kennis in huis heeft en daarmee een solide producent is in de gamewereld. Betrouwbaar en betaalbaar met heel veel mogelijkheden om de leukste games te spelen.

De Nintendo Gift Card als cadeau

Nu in 2018 zijn de mogelijkheden in het gamen groot. Door het interactiever te maken heeft het gamen enorm aan populariteit gewonnen. Tevens is het gamen socialer geworden. Dat kan gek klinken in de oren van niet-gamers maar de echte gamers weten precies wat Nintendo allemaal te bieden heeft. En daarom blijven er altijd wensen om te kunnen shoppen in de Nintendo e-shop. En daarmee is de Nintendo Gift Card de ideale cadeauwens geworden. Een Nintendo eShop Card 15 euro is daarmee het meest populaire tegoed wat je kan vragen of wat je kan geven.

https://www.dreamgame.nl