Down Home
Image default
Business

Blinds voor in je woning

Misschien heb je er weleens van gehoord: blinds. Het zijn ook wel jaloezieën waarmee je sfeer aanbrengt in je woning. Met blinds kun je spelen met licht zodat je eenvoudig het daglicht kunt reguleren. Blinds zijn verkrijgbaar in het hout, aluminium en kunststof. Benieuwd waar je terechtkunt voor het kopen van blinds? We vertellen je er graag meer over in deze blog.

Blinds op maat maken?

Voor het bestellen van blinds, raden we je aan om een kijkje te nemen bij Van Eyck Shutters. Deze partij is al jaren de specialist in het op maat maken van diverse blinds van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij zijn er heel veel mogelijkheden. Je kunt de blinds bestellen in elke maat, kleur en het is mogelijk om de blinds met of zonder ladderband te kopen. Bovendien krijg je altijd 3 jaar garantie op de blinds.

Creëer zelf je favoriete look

Of je nou een landelijk, industrieel of een modern interieur hebt: blinds passen overal. Doordat je bij Van Eyck zelf de vrijheid hebt om de maten, kleuren en het materiaal te bepalen, kun je zelf jouw favoriete look creëren die helemaal past bij jouw wensen. Laat je inspireren via Pinterest of neem een kijkje in diverse woonmagazines en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Ook op de website van het bedrijf staan foto’s met diverse voorbeelden, zodat je het vakwerk van Van Eyck Shutters kunt zien.

Advies over sfeervolle blinds?

Wil je ook sfeervolle blinds in jouw huis? Dan is het belangrijk dat je een juiste keuze maakt. Shutters zijn echte investeringen voor in jouw huis, dus als je het doet, doe het dan goed. Kan je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een keuze? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de specialisten van Van Eyck Shutters. Zij staan je graag te woord en helpen je verder, zodat je een juiste keuze maakt tussen het ruime aanbod.

https://www.vaneyckshutters.com/