Down Home
Business

Bouwmeterkasten

De beste bouwmeterkasten voor op uw bouwplaats vindt u bij AIC

Wanneer u aan de slag gaat op een nieuwe bouwplaats dient natuurlijk alles bij de hand te zijn, zodat uw personeel goed en voortvarend te werk kan gaan. Alle benodigde bouwmaterialen zijn ter plaatse en uiteraard zorgt u er voor dat ook aan de randvoorwaarden wordt voldaan. Zo zorgt u bijvoorbeeld ook voor goede en sterke bouwmeterkasten van AIC. Hiermee voorziet u de bouwplaats van voldoende stroom zodat al het werk perfect kan worden gedaan.

Bouwmeterkasten van topkwaliteit

AIC biedt u de beste bouwmeterkasten van topkwaliteit. Ze zijn uitgevoerd in robuust verzinkt staal en zijn altijd voorzien van een intern slot. Vanzelfsprekend heeft u de keuze uit bouwmeterkasten met verschillende ampères, zodat u altijd de juiste kast vindt die past bij uw klus en bouwplaats. Door de aanwezigheid van een kunststof binnenkast is iedere bouwmeterkast bovendien dubbel geïsoleerd.

Geheel naar uw eigen wensen aan te passen

Standaard worden de kasten uitgevoerd in oranje gemoffeld verzinkt plaatstaal, maar uiteraard kunt u bij AIC ook terecht wanneer u een kast in uw eigen bedrijfskleuren wenst. Op deze manier zorgt u voor een passend geheel op de bouwplaats, waarbij iedereen direct weet dat het uw eigen apparatuur betreft.

Ook de binnenkant van de bouwmeterkast kan aan uw wensen worden aangepast. Zo kan er bijvoorbeeld een extra kontaktdoos worden toegevoegd en kunnen er 5-polige stekkers in plaats van 4-polige stekkers worden geplaatst. Neem eenvoudigweg contact met ons op en leg ons uw wensen voor. AIC staat voor u klaar om u te voorzien van de beste bouwmeterkasten.