Down Home
Image default
Offers

Centrum voor fysiotherapie in Nieuwland

Bij Zee in Beweging, uw centrum voor fysiotherapie in Nieuwland, bouwen wij samen met u aan uw fysieke gezondheid, mentale balans en persoonlijke vaardigheden. 

Fysiotherapie in Nieuwland

Gerichte fysiotherapie vindt u bij Zee in Beweging. Wij gaan gericht aan de slag met uw fysieke klacht. Elk persoon is uniek, daarom zijn al onze behandelingen dat ook. Wij gaan samen met u op zoek naar de oorzaak van uw klacht en behandelen deze door middel van op maat gemaakte behandeltechnieken. Wij vinden hierbij het zelfherstellende vermogen van het lichaam centraal. Onze behandelingen bieden wij aan in onze praktijk in Amersfoort, centraal gelegen tussen de wijken Nieuwland, Kattenbroek, Hoogland en Vathorst. 

Onze werkwijze

Wij vinden onze cliënten erg belangrijk en stellen die dus centraal in onze behandelingen. Tijdens een persoonlijk gesprek stemmen wij met u af wat wij kunnen gaan betekenen en waarmee u aan de slag wilt. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan de wisselwerking tussen lichaam en geest en de individuele behoeften. Op deze manier begeleiden wij onze cliënten bij het opbouwen van innerlijke kracht, vitaliteit, fysieke gezondheid en persoonlijke groei. Onze focus ligt op hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht. Wanneer u bij ons aanklopt voor fysiotherapie, maken wij gebruik van Medical Taping, het Mulligan Concept, Fascia/bindweefseltechnieken, oefentherapie en meer. Naast deze fysiotherapeutische technieken maken wij ook gebruik van de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van topsport. Ieder mens verdient namelijk een aanpak op topsportniveau. 

Aan de slag met de beste professionals 

Bij ons gaat u aan de slag met de beste professionals. Wij combineren onze expertise op het gebied van fysiotherapie, coaching en counseling, psychotherapie, loopbaancoaching en diëtiek. Onze fysiotherapeut gaat met u aan de slag om uw klachten niet tijdelijk weg te nemen, maar juist voor langere tijd. Om die reden kijken wij ook naar de onderliggende oorzaken van deze fysieke klachten. Het aanpakken van het onderliggende probleem, samen met de fysieke klachten kan meer effect hebben voor de lange termijn. Op deze manier wordt er een langdurig en gedegen resultaat behaald. Wilt u meer weten of vrijblijvend kennismaken om te weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan eens op onze website.