Down Home
Business

Computerreparatie in Sliedrecht gezocht? Hier kunt u op letten.

Probleem met uw computer? Waarschijnlijk gebruikt u hem vrij veel en heeft u hem ook hard nodig. Misschien heeft u een deadline of mist u de computer om in de avond films te kijken. Wat de reden ook is, u wilt waarschijnlijk een snelle en goede oplossing.

Een computer reparatie bedrijf kan u daarbij helpen. Deze bedrijven specialiseren zich in het repareren van computers, laptops en andere elektronica. Daarnaast lossen ze ook vaak computerproblemen op, leggen ze netwerken aan of verkopen ze nieuwe en refurbished apparaten.

Wat kunt u nu doen om een goed computer reparatie bedrijf te vinden? Hieronder een paar zaken waar u op zou kunnen letten.

Diagnose

Als u een computerprobleem heeft, dan weet u zelf waarschijnlijk niet direct wat er aan de hand is. Een monteur kan het ook vaak niet gelijk zien; vaak moeten er eerst wat tests worden uitgevoerd voordat hij met zekerheid kan zeggen wat het probleem veroorzaakt.

Daarom doen veel bedrijven een vrijblijvende diagnose of onderzoek. Ze onderzoeken eerst het probleem, waarna ze u een prijsopgave doen. Het voordeel hiervan is dat u niet onnodig geld verspilt aan een computer die dat eigenlijk niet meer waard is. Sommige bedrijven rekenen diagnosekosten, anderen doen het volledig onder service.

Certificaten

Het bekendste certificaat in de ICT branche is ICTWaarborg. Aangesloten bedrijven zijn herkenbaar aan het blauwe driehoekige logo wat ze op hun website voeren. Als u dit logo ziet, dan weet u dat het bedrijf aan een aantal kwaliteitscriteria heeft moeten voldoen. Daarnaast biedt ICTWaarborg een beperkte garantie en bemiddeling met problemen.

Ervaringen van klanten

Het kan nuttig zijn om te kijken naar wat andere klanten van het bedrijf vinden. Recensies zijn hiervoor ideaal. Recensies op onafhankelijke pagina’s zoals bijvoorbeeld Google recensies, zijn hiervoor het beste geschikt. Het is dan wel belangrijk om op te letten dat er voldoende recensies zijn, anders krijgt u alsnog geen goed beeld van het bedrijf. Ook is het verstandig om niet alleen naar de scores te kijken, maar ook een aantal recensies echt te lezen.

Goede communicatie

De manier waarop een bedrijf communiceert kan u vaak al veel vertellen over de bedrijfscultuur. Komen de medewerkers gelijk naar u toe of moet u eerst 20 minuten wachten? Wordt u vriendelijk te woord gestaan of geeft de medewerker u het idee dat u hem stoort? Al dit soort zaken kunnen erop duiden dat het bedrijf niet goed gemanaged wordt. Als er bij u alarmbellen gaan rinkelen kunt u beter de computer niet achterlaten bij het bedrijf.

Computer reparatie bedrijven in de buurt van Sliedrecht

PC Refresh
Dit bedrijf zit in Rotterdam en is gespecialiseerd in reparatie van computers, tablets en telefoons. Ze doen van tevoren een vrijblijvende diagnose, hebben het ICTWaarborg certificaat en goede recensies. Naast pc reparatie in Rotterdam doen ze ook aan hulp op afstand en hulp aan huis

Schcomputers

Dit bedrijf zit op de Kerkbuurt in Sliedrecht. Het is vooral gericht op verkoop, maar ze doen ook reparaties, zowel hardware als software. Daarnaast doen ze ook aan data opslag en webhosting. Ze hebben goede recensies, maar niet erg veel.

De PC Makelaar

Dit bedrijf repareert computers, laptops, tablets en smartphones. Daarnaast bieden ze ook clouddiensten en telefoondiensten. Ze hebben goede recensies.

Repair IT Now

Heeft u een telefoon of tablet? Dan kunt u ook bij Repair IT Now terecht. Deze repareren geen computers maar wel telefoons en tablets. Ook zij hebben goede recensies.

https://www.pcrefresh.com/contact/computer-reparatie-rotterdam/