Down Home
Image default
Business

Cryolipolyse behandeling van Medcos

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om je lichaamsvet te verminderen? Bekijk dan een de mogelijkheden van een cryolipolyse behandeling. Het resultaat van deze behandelingen is een gereduceerd vetpercentage, wat zichtbaar is aan jouw lichaam. Maar hoe werkt een cryolipolyse behandeling? In deze blog vertellen we je er meer over!

Hoe werkt het?

Door middel van een applicator wordt het onderliggende vetweefsel gekoeld. Door de speciaal ontwikkelde applicator wordt alleen het onderliggende vetweefsel aangepakt en niet het oppervlakkige huidweefsel. Nadat het vetweefsel is gekoeld, dan wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet. Hierdoor wordt het vetweefsel dunner en krijg je zichtbaar minder vet. Het resultaat hiervan is zichtbaar aan je lichaam, waardoor je altijd resultaat ziet. Er zijn verschillende lichaamsdelen die behandeld kunnen worden. Zones die behandeld kunnen worden zijn de buik, de love handles, de billen, de bovenbenen en de armen. Voor wie is deze behandeling geschikt? De behandeling is eigenlijk voor iedereen geschikt. Voor zowel mensen die overtollig vet willen verliezen, maar ook voor sporters die vet op een bepaalde zone niet gemakkelijk wegkrijgen.

Hoe voelt het?

Als je de keuze hebt gemaakt voor een behandeling, dan wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent. Bij de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waardoor de huid wordt vacuüm gezogen. Doordat er vacuüm wordt gezogen, kan dit voor een trekkend gevoel zorgen. Na de behandeling wordt de huid gekoeld, wat overgaat in gevoelloosheid. Tijdens de behandeling is het mogelijk om iets voor jezelf te doen, je kunt bijvoorbeeld een dutje doen of een serie gaan kijken.

Cryolipolyse apparaat in jouw salon

Wil jij in jouw salon deze behandelingen aanbieden? Bekijk dan eens de mogelijkheden van MedCos. Hier kun je een cryolipolyse apparaat kopen voor in jouw salon. Je krijgt er goede begeleiding bij, waardoor je zeker weet dat je de apparatuur goed kunt gaan inzetten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel de website!

https://medcosskinsolutions.nl/