Down Home
Image default
Business

De beste makelaar in Veenendaal

Zonnenberg Makelaardij is al ruim 15 jaar de beste makelaardij in Veenendaal en omgeving. Ons doel is om onze klanten van de juiste adviezen te voorzien bij één van de belangrijkste beslissingen in hun leven. Wij zorgen ervoor dat de juiste match wordt gevormd en dat iedere klant met plezier terugkijkt op onze samenwerking.

Zonnenberg Makelaardij is uw makelaar in Veenendaal   

De kracht van Zonnenberg Makelaardij als uw makelaar in Veenendaal, ligt vooral op het gebied van de gedrevenheid en de klantgerichtheid. Wij proberen daarnaast onze klanten met een straaltje humor de juiste aanbevelingen te geven. Wij zijn werkzaam in Veenendaal, Rhenen, Elst (UT), Leersum, Amerongen, Renswoude, Ede, Achterberg, Wageningen, Lienden en Tiel. Veenendaal is een centraal gelegen dorp dat goed bereikbaar is met de auto en het openbaar vervoer. In Veenendaal is de knusheid van een dorp aanwezig en tegelijkertijd zijn er volop plannen om uit te breiden, waardoor dit de perfecte plaats is om u te settelen. Uw leeftijd maakt niet uit er wordt aan iedereen gedacht. Voor jonge gezinnen zijn er volop groeimogelijkheden. Voor de ouderen is de kans om op een plezierige wijze hun oude dag door te komen en te genieten van de natuurgebieden in Veenendaal. Veenendaal is het middelpunt van de overgang naar verschillende natuurgebieden: De Utrechtse heuvelrug, de veluwe, de betuwe en de uiterwaarde. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste woning op de juiste locatie in Veenendaal. De verkoop en aankoop van een woning is een grote stap en vraagt om de beste zorg, waarbij u de aandacht krijgt die u verdient.

Het draait om mensen, niet om stenen!

Het motto van Zonnenberg Makelaardij zegt het volgende: “Het draait om mensen, niet om stenen, dat is precies waar we voor staan!” Wij kunnen onze klanten met één van de leukste dingen in hun leven, namelijk het kopen van een huis! Daarnaast denken wij ook mee en geven adviezen. Bovendien vernieuwen wij onze organisatie continu om het u voor u als klant zijnde zo prettig mogelijk te maken. Dit maakt het plaatje compleet! Bent u enthousiast geworden voor een samenwerking met ons? Neem dan vrijblijvend contact op! U kunt altijd bij ons terecht voor vragen. Daarnaast kunt u altijd een waardebepaling van uw woning op laten nemen zonder dat daar voorwaardes aan verbonden zijn, zodat u altijd nog kunt beslissen wat u wilt. Uw wens is ons bevel!