Down Home
Business

De ontwikkelingen van Glas

Ontwikkelingen blijven nooit stil staan, zo ook niet met gehard glas. Nieuwe technieken hebben hier gezorgd voor flinke verbeteringen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het aanbrengen van verschillende coatings en veranderingen in de samenstelling van het glas. Daarnaast zien we ook andere soorten glas steeds populairder worden. Een voorbeeld hiervan is HR++ glas. De afkorting HR staat voor hoog rendement. Deze glassoort bestaat namelijk uit isolerend dubbel glas met een isolerende spouw er tussen. De randen zijn daarnaast afgesloten met een speciale kit. Ter illustratie een voorbeeld met standaard dubbel glas. Bij standaard dubbel glas wordt de ruimte tussen het glas gevuld met lucht. Bij HR++ wordt de tussenruimte gevuld met edelgas. Een bijkomend voordeel van edelgas is dat het niet schadelijk is voor het milieu en de gezondheid. Hierdoor kunt u ook nog een steentje bij dragen aan het milieu.

De voordelen van HR++ glas

De isolerende werking kan gezien worden als het eerste voordeel van HR++ glas. Maar er zijn meer voordelen. Zo profiteert u van beperkt warmteverlies, zorgt HR++ glas voor optimaal rendement en lage energiekosten en is het glas verkrijgbaar in geluidswerende en zonwerende optie. Er kan dus gezegd worden dat er een aangename temperatuur gecreëerd kan worden in een ruimte, door HR++ glas.

Prijs per vierkante meter

We vertellen daarnaast graag meer over de prijs per vierkante meter. De prijs per vierkante meter is afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt de dikte van het glas een rol en de helderheid van het glas. HR++ glas is bijvoorbeeld verkrijgbaar in diktes van 2 tot 10 centimeter, welke allemaal te gebruiken zijn in nagenoeg alle kozijnen.

De mogelijkheden

Wilt u hr++ glas bestellen? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Glas Gigant. Ze hebben een uitgebreid assortiment, met verschillende diktes en helderheid. Daarnaast maken ze altijd de glasplaat op maat, zodat u altijd het juiste kunt bestellen. Neem snel een kijkje op de webshop om u te laten verbazen met de vele mogelijkheden.

https://www.glasgigant.nl/