Down Home
Business

De perfecte stap voor de webwinkelier

Heb je net je eigen webwinkel opgezet? Wat ga je verkopen – tassen, stoelen of eventueel autobanken? Hoe dan ook wil je je klanten een veilige en betrouwbare manier geven om te kunnen betalen. E-Mandates zijn hier een ontzettende goede en veilige mogelijkheid voor. Zij regelen al het betalingsverkeer op een nette manier. Daardoor kun jij al je energie en tijd steken in de dingen die echt belangrijk zijn voor je bedrijf.

Betalingsverkeer

E-Mandates zijn bedrijven die het betalingsverkeer regelen voor allerlei andere bedrijven. Het gaat bijvoorbeeld om betalingen met PayPal of iDeal, maar ook van nationale of internationale banken. Dit soort bedrijven hebben al het betalingsverkeer van veel grotere bedrijven overgenomen. Het is dan ook erg handig: voor een kleine betaling wordt je heel wat financiële rompslomp uit handen genomen.

Veiligheid

E-Mandates geven je klanten bovendien de mogelijkheid om snel en veilig een betalingstransactie uit te voeren. Veel bedrijven, zoals de Staatsloterij, regelen op deze manier hun donaties. Binnen een paar seconden staat het geld van de rekening van de klant op jouw rekening, zonder ook maar enige moeite.

Pakketten

Veel van deze eMandates geven de mogelijkheid om verschillende pakketten te kiezen. Je kan dus zelf beslissen hoeveel vrijheid je deze bedrijven geeft. Vaak geven eMandates ook extra mogelijkheden om uw website verder te specificeren. Stelt u voor: u heeft een bedrijf dat tassen verkoopt. Met eMandates zou u het betalingsverkeer kunnen regelen via iDeal, maar daarnaast ook de mogelijkheid kunnen geven aan klanten om direct tassen te kopen. Je kan op deze manier al het verkoopwerk en acquisitiewerk aan de eMandate-bedrijven overlaten, terwijl u zelf lekker in het atelier bezig bent.

Abonnementen

Daarnaast bieden de eMandates ook veel andere mogelijkheden. Betalingen via email, bijvoorbeeld, of de mogelijkheid om een lidmaatschapsbetaling uit te voeren. Sportscholen, zoals Basic-Fit, maken hier maar al te graag gebruik van: met een maandelijkse incasso wordt de betaling makkelijk geregeld. Dus heb je bijvoorbeeld een yogapraktijk en wil je vaste incasso’s regelen? Dan is deze optie perfect voor jou. E-Mandate-bedrijven geven je volop mogelijkheden om jouw betalingen te regelen zoals jij wilt doen, perfect passend bij jouw bedrijf. Geen gerommel of problemen, met eMandates zijn betalingen zo geregeld.

Groot of klein

Voor bedrijven, groot of klein, zijn eMandates dus een goede optie. Nederland is een nieuw tijdperk ingegaan: het digitale tijdperk. Als bedrijf moet je hierin mee gaan. Bedrijven gebruiken geen papieren facturen meer: die hebben plaats gemaakt voor online betalingen. U kunt dus niet meer achterblijven, want wie wil ontwikkelen (zeker als bedrijf zijnde) moet voorop lopen. Dus kies vooral eMandates en laat je helpen door deze fantastische betalingsmogelijkheid. Het geeft jou de ruimte om jouw winkel verder te ontwikkelen en misschien zelfs internationaal uit te breiden.

https://www.buckaroo.nl/nieuws/e-mandate-digitale-vervanging-van-de-papieren-machtiging/