Down Home
Business

Deurcilinder en deurbeslag SKG 3***

In ons assortiment zijn SKG 3 sterren deurcilinders en deurbeslag voor buitendeur te vinden. De cilinders met drie sterren zijn verkrijgbaar met een slagbeveiliging en trekbeveiliging. Al onze deurcilinders zijn beschermd tegen kopiëren. Dit betekent dat alleen geautoriseerde dealers sleutels en cilinders mogen maken. En dan alleen op vertoon van de beveiligingspas.

Mocht u op zoek zijn naar SKG 3*** zonder cilindertrek beveiliging hebben we deze ook voor u op voorraad. We zijn 1 van de goedkoopste aanbieders van deurcilinder en deurbeslag SKG 3 sterren.

Een zeer goed aanschreven merk die wij leveren is M&C Color deurcilinders en deurbeslag. M&C leveren wij standaard met kerntrekbeveiliging en SKG 3 sterren keurmerk.

Elke hele cilinder die u besteld krijgt u ook een codekaart en 3 sleutels. Bij afname van meerdere gelijksluitende cilinders krijgt u ook direct meer sleutels. Bij de producten kunt u zien hoeveel sleutels erbij geleverd worden.

Bij bestelling van meerdere deurcilinders worden deze direct gelijksluitend gemaakt. Mocht u dat niet willen kunt u dit aangeven bij de bestelling.

Deurcilinder 2 zijdig bedienbaar: wilt u de mogelijkheid hebben om de deur te kunnen openen met een sleutel terwijl er aan de andere kant een sleutel in het slot zit is dit mogelijk. u kunt hiervoor het product “2 zijdig bedienbaar” bestellen en aangeven bij de bestelling voor welke cilinder dit geldt.

 

https://mc-cilinder.nl/