Dubbel glas

Down-home

Dubbel glas voor minder kosten

In de nieuwbouw wordt dubbel glas vaak al standaard meegenomen tijdens de bouw. Dit betekent echter wel, dat oude woningen deze luxe nog niet kennen. Enkele voordelen van dubbel glas:


Bespaar maandelijks

Doordat het glas uit twee lagen bestaat met daar tussenin droge lucht, krijgt de kou of de warmte minder de kans om uw huis binnen te komen. Doordat de temperatuur in uw huis stabieler blijft, hoeft u minder te stoken of te koelen. Dit heeft als gevolg dat uw energierekening omlaag gaat.


Beter voor het milieu

Naast dat minder energieverbruik goed voor de portemonnee is, is het ook goed voor het milieu. Vanaf het moment dat u dubbel glas bestelt bent u al beter bezig voor het milieu. De productie van enkel glas kost weliswaar minder energie, maar het energieverbruik in een huis met dubbele beglazing is dusdanig lager dat het gebruik van dubbel glas aan het einde van de rit vele malen milieuvriendelijker is.

Als u nu uw enkel glas laat vervangen door dubbel glas hoeft u zich geen zorgen te maken over de verwerking van het oude glas. Dit wordt gerecycled tot splinter nieuw glas.

De waarde van uw huis stijgt

Huizen met dubbel glas, krijgen een beter energielabel. Daarbij zorgt het er voor dat koude ruimtes zoals de zolder warmer worden en dus beter bewoonbaar. Deze factoren kunnen een grote rol spelen bij de verkoop van uw huis.

Voor het juiste advies en de beste dubbele beglazing kunt u terecht bij Glaskoning. Neem contact op via info@glaskoning.nl of bel 0318 763 900.