Down Home
Image default
Business

Duurzame speeltoestellen van Robinia

Steeds vaker zijn Robinia speeltoestellen terug te zien op speelpleintjes of in het bos. En dat is natuurlijk niet voor niets. Kinderland Speeltoestellen levert verschillende speeltoestellen, gemaakt van dit type hout. Sterker nog, de meeste toestellen van dit bedrijf worden gemaakt van deze houtsoort. Waarom? De houtsoort staat er namelijk om bekend dat deze wordt gehaald uit enkel duurzame bossen. Zo draagt u ook een duurzaam steentje bij aan het speeltoestel waar jarenlang plezier aan wordt beleefd door kinderen.

De verwerking van Robinia hout voor de speeltoestellen

Wist u dat op de stammen die worden aangeleverd de bast aanwezig is? De stam wordt geschild, er vindt verwijdering van het spinhout plaats en ten slotte laten ze het kernhout schuren en schaven. Is dit proces afgerond. Dan kunnen de Robinia speeltoestellen en de bijbehorende elementen worden gemaakt door Kinderland Speeltoestellen! Van het produceren van de toestellen tot aan de daadwerkelijke oplevering. U hoeft maar een vaste partij in te schakelen. En dat is wel zo fijn om te weten, toch?

meer informatie over Robinia speeltoestellen door Kinderlandspeeltoestellen

Heeft u vragen over Robinia speeltoestellen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw situatie? Of heeft u overige vragen over Robinia speeltoestellen die u graag wilt stellen aan een van de medewerkers van Kinderland Speeltoestellen? Neem gerust contact op door even te bellen of door het online contactformulier even in te vullen