Down Home
Business

Een Ayahuasca ceremonie is een Innerlijke Reis

Ayahuasca is een unieke en individuele ervaring en voor iedereen verschillend. Innerlijke reis maakt het mogelijk om via ceremonies met Ayahuasca contact te maken met je innerlijke wijsheid en in verbinding te komen met je ware ik. Het geeft je precies wat op dat moment belangrijk voor je is, wat je op dat moment nodig hebt. Je krijgt nooit meer dan je aankan.

Je hebt misschien gemerkt dat Ayahuasca steeds vaker op je pad komt. Je komt het steeds vaker tegen. Het is waarschijnlijk dat je steeds meer personen tegenkomt die er daadwerkelijk ervaring mee hebben, waardoor ze je verder kunnen helpen als je vragen hebt. Op enig moment is het moment dan echt aangebroken dat ook jij deel gaat nemen aan een Ayahuasca ceremonie. Het is goed om te weten dat het aan jezelf is om te bepalen wanneer het voor jou het moment is om een ceremonie bij te wonen. Als je een Ayahuasca ceremonie via Innerlijke Reis bijwoont, weet je dat je mag rekenen op kwalitatieve, liefdevolle en ervaren begeleiding tijdens je (eerste) innerlijke reis.

Wat is Ayahuasca?

Ayahuasca is een plantaardige psychedelische (geest-openbarende) drug die al eeuwen deel uitmaakt van de spirituele praktijken van de Amazone bewoners. Het is een drug waarvan sommige psychiaters en psychologen nu denken dat het wel eens de sleutel kan zijn voor het behandelen van bepaalde problemen met de geestelijke gezondheid (zoals bijvoorbeeld een depressie) en bij bepaalde verslavingen (alcohol). Ayahuasca wordt gemaakt van twee verschillende planten, een wijnstok en een blad, waarbij, indien gecombineerd met een kopje thee, de krachtige hallucinogene stof DMT vrijkomt. Onderzoekers van diverse universiteiten hebben de gegevens bestudeerd van de Global Drug Survey waaraan meer dan 96.000 mensen deelnamen. Ze hebben geconstateerd dat de Ayahuasca plant een veilig en veelbelovend middel kan zijn.

Waarom een Ayahuasca ceremonie?

Een Ayahuasca ceremonie is een Innerlijke Reis waarbij er veel vanuit je onderbewustzijn aan de oppervlakte komt. Een zorgvuldige begeleiding is dan ook een voorwaarde. Een innerlijke reis via een Ayahuasca ceremonie is voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei. Je krijgt een beter inzicht in je leven en levensdoel en het waarom van alles wat er om je heen gebeurt.