Down Home
Image default
Business

Een bamboe kussen voor boxspring

Miracle Bamboo Kussen
Zoals gezien op tv

Miracle Bamboo Cushion, As Seen on TV, is het meest comfortabele en ondersteunende zitkussen op de markt! Het past zich aan uw lichaamsvorm aan om u de ultieme ondersteuning te geven voor uw lumbale, lage rug en heupen.

Gemaakt van orthopedisch schuim met hoge dichtheid is zowel zacht als ondersteunend tegelijkertijd. Door het weggesneden ontwerp kan het stuitje boven de stoel zweven, wat de druk veroorzaakt door zitten verlicht.

De buitenschaal van Bamboe kussen is gemaakt van Rayon van Bamboo – de revolutionaire nieuwe stof die koel blijft en zo zacht is als katoen, maar toch sterk als zijde en super duurzaam om dagelijks gebruik te weerstaan.

 

Miracle Bamboe kussen Kenmerken en voordelen:

  • Voorgevormd schuim met hoge dichtheid voor ultieme ondersteuning en comfort Cutaway helpt de druk op het stuitje, staartbeen, rug en heupen te verminderen
  • Helpt bij het bevorderen van een gezonde houding en uitlijning van de wervelkolom 
  • Buitenschaal gemaakt van Rayon van bamboe – blijft koel, zacht en toch duurzaam 
  • Perfect voor thuis, op kantoor, in de auto, tv kijken, bij sportevenementen en meer

Kosten

Als u één eenheid bestelt, kost dit u $ 19,95 + $ 7,95 P&H voor een totaalbedrag van $ 27,90. Er is een aanbod om een tweede kussen te krijgen voor nog eens $ 7,95, wat uw totaal op $ 35,85 brengt als u besluit van het aanbod te profiteren.

Miracle Bamboo Cushion is te vinden in winkels – meestal in de sectie Gezien op tv – voor ongeveer $ 20.

Miracle Bamboo Cushion Beoordeling

Als de naam “Miracle Bamboo” bekend klinkt, heeft u de afgelopen maanden mogelijk een commercial voor Miracle Bamboo Pillow gezien. Nu is het merk terug met een kussen dat is ontworpen om te helpen bij pijn en pijn en om een gezonde houding te bevorderen.

Het gebruik van het woord ‘bamboe’ is misschien een beetje een reclamehype, want bamboe is de enige plaats waar je het kunt vinden in de buitenhoes, die is gemaakt van 60% polyester en 40% viscose van bamboe. Het binnenkussen is van 100% polyurethaanschuim.

Het maakt niet uit of de toevoeging van bamboe al dan niet enig voordeel aan het buitenkussen toevoegt, omdat ik vond dat Miracle Bamboo Cushion werkte zoals geadverteerd. Na vele weken gebruik heb ik gemerkt dat het kussen vrij goed zijn vorm behoudt. De buitenhoes blijft goed zitten na meerdere wasbeurten, afgezien van een paar losse draden die zijn begonnen te verschijnen.

Het genuanceerde ontwerp is uitstekend geschikt voor mensen met ruggengraatproblemen en die zitten ongemakkelijk vinden. Je kunt het meenemen naar de film of in de auto als je geen andere keus hebt dan te gaan zitten. Zwangere vrouwen die zitten ongemakkelijk vinden, kunnen ook verlichting vinden bij Miracle Bamboo Cushion. De toevoeging van een wasbare hoes is een leuke touch, omdat dit type product door alledaagse ontberingen vies wordt.

https://bestebed.com/bamboe-kussen/