Down Home
Business

Een bovenooglidcorrectie

U vindt, dat u toe bent aan een bovenooglidcorrectie. Dit kan zijn doordat u vindt dat uw bovenoogleden door ouderdom teveel naar beneden zakken, en dat terwijl u zich juist zo jong voelt! Een bovenooglidcorrectie is de enige oplossing. Het kan ook zijn dat u geen zware bovenoogleden door ouderdom heeft, maar juist een bovenooglidcorrectie wilt nemen omdat u het niet mooi vindt aan uw gezicht en er graag iets aan wilt doen. Bij Ooglift kunt u goed terecht voor de behandeling van een bovenooglidcorrectie. Ooglift is namelijk de meest gespecialiseerde oogkliniek in Nederland op het gebied van bovenooglidcorrecties, onderooglidcorrecties en andere cosmetische ingrepen omtrent het oog. Ons team van topchirurgen heeft al ruim 11000 ooglidcorrecties achter de rug, dan weet u, zo een ervaren chirurg zal ervoor zorgen dat er niets mis gaat tijdens de behandeling.

Een bovenooglidcorrectie: het proces

Als u ervoor kiest een bovenooglidcorrectie bij Ooglift te nemen, dan zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden die volledig vrijblijvend is. Vervolgens krijgt u advies op basis van uw bovenoogleden van een van onze chirurgen. Dan maken wij de afspraak voor een bovenooglidcorrectie, en voeren wij een kleine cosmetische ingreep op uw bovenoogleden uit. Het overtollige huid wordt weggesneden en we verwijderen eventueel wat vetweefsel, en hechten vervolgens de opening in de huid weer dicht. U zult uiteraard niet meteen resultaat kunnen zien van uw bovenooglidcorrectie, er is eerst een wond die moet helen, dit kost meestal een maand. Na deze maand halen wij de hechtingen eruit, en heeft uw bovenooglid nog een week nodig om te herstellen. Hierna zult u echt resultaat zien van uw bovenooglidcorrectie. U zult er vrolijker en frisser uitzien, we garanderen een resultaat dat goed bij gezicht past, en er natuurlijk uit ziet.

Kom naar Ooglift

Zoals u heeft kunnen merken hebben wij ruime ervaring in het uitvoeren van bovenooglidcorrecties. Heeft u nog twijfels? Bezoek ons op onze website www.ooglift.nl. daar staat meer informatie over bovenooglidcorrecties en de risicoś die ermee gepaard gaan. Wij willen u helpen u weer mooi te laten voelen, laat ons u helpen.