Down Home
Image default
Business

Een geschikte laptop voor een gamer

Elke persoon heeft zijn eigen hobby’s. Het kan iets zijn wat je gaat doen wanneer je je verveelt. Je kunt er plezier in hebben, maar je kan er ook inspiratie uit halen. Het kan ook zo zijn dat je er energie uit krijgt of dat het je tot rust brengt. Het is voor iedereen anders en dat maakt het zo speciaal. Het verschilt ook per hobby hoeveel tijd je eraan kwijt bent.

 

Gaming

Voorbeelden van hobby’s zijn fanatieke sporten zoals voetbal en hockey. Een voorbeeld van een wat rustigere, maar leuke hobby is bakken. Een steeds groter wordende hobby is gaming. Wanneer je hiervan houdt, dan herken je vast wel hoe vervelend het is als je een slome laptop hebt die vaak vastloopt. Je bent lekker bezig met gamen en op een bepaald spannend moment loopt je laptop ineens vast. Dit is super vervelend om mee te maken. Je kunt wel zeggen dat er niks vervelender is dan een gamelaptop die vastloopt, omdat deze oud en sloom is. Hier moet iets aan gebeuren! Als eerste begin je met het sparen van geld, zodat je kunt investeren in een nieuwe laptop. Het zal waarschijnlijk eindigen met een gameverslaving, vanwege het feit dat de nieuwe laptop super werkt. Waar moet je op gaan latten bij het kopen van deze nieuwe custom laptop? Je leest hier meer over in het artikel.

 

Eigen laptop maken

Het is afhankelijk van het soort games die jij het liefst speelt, welk soort laptop je nodig hebt om deze te kunnen spelen. Wanneer je vooral simpele en oudere games speelt is een NVIDIA GeForce MX150 of MX250 genoeg om deze games mee te spelen. Voorbeelden van de oudere en simpele games zijn the Sims, Rollercoster Tyfoon en Minecraft. De NVIDIA is een basic dedicated videokaart. Wanneer je meer games als bovenstaande wilt spelen, zal je een snellere en betere videokaart moeten aanschaffen. Een voorbeeld is de GeFOrce GTX 1050 of de 1050 Ti. De videokaart is niet het enige waar je op moet letten, want de processor en het beeldscherm zijn ook belangrijk. Zo kun je je eigen laptop configureren. Je hebt hiermee meer keuze.

http://economy.nl