Down Home
Image default
Business

Een hoesje voor de Samsung Galaxy A5

De Galaxy A5 smartphone moet goed beschermd worden. Dit doe je met een stevig en uniek Samsung Galaxy A5 2017 hoesje, exclusief verkrijgbaar bij Casimoda.

Samsung Galaxy A5 smartphone

De Galaxy A-serie is een lijn van stijlvolle smartphones. In oktober 2014 kwam de Samsung Galaxy A5 op de markt. De processor is energiezuinig en gebaseerd op 20nm. Deze smartphone heeft een metalen uiterlijk en is extreem dun. Het scherm bestaat uit een 5 inch HD saMOLED scherm en 1280×720 pixels. Opmerkelijk is het verminderde stroomverbruik dan andere telefoons. Aan de achterkant bevindt zich een 13 megapixel camera en aan de voorzijde een 5 megapixel camera. Dit geeft een prima kwaliteit aan foto’s. De 2300 mAh-accu is voldoende om gedurende de dag deze telefoon te gebruiken.

Samsung Galaxy A5 hoesje

Deze smartphone heeft een aluminium frame en een achterkant van kunststof. Hierdoor is het toestel steviger. Een val zal de behuizing van de Samsung A5 misschien nog wel overleven, maar intern kan er toch aardig wat kapot gaan. Daarnaast is het metaal gevoelig voor krassen, net als het scherm. Een Samsung Galaxy A5 hoesje beschermt de A5 en het scherm voldoende hiertegen. Bij Casimoda is een Samsung Galaxy A5 hoesje altijd verkrijgbaar. Dit geeft meer zekerheid: jouw kostbare smartphone en het scherm moeten immers lang meegaan. Bovendien is het Samsung Galaxy A5 hoesjes voorzien van de juiste uitsparingen om kabels aan te sluiten en de bedieningsknoppen aan de zijkant te gebruiken.

Verschillende telefoonhoesjes

Telefoonhoesjes zijn onderhevig aan de mode. Dit betekent dat veel mensen tegelijk een Samsung Galaxy A5 hoesje mooi vinden. Maar je hoeft niet altijd met de mode mee te lopen. Juist wanneer jij je wil onderscheiden is een apart Samsung Galaxy A5 hoesje veel leuker. In onze webshop vind je niet alleen een Samsung Galaxy A5 hoesje dat goed beschermt, maar ook met de tijd meegaat. Modern, art, klassiek, ethnic, aztec of fantasy; zomaar wat steekwoorden wat je in een Samsung Galaxy A5 hoesje terug kan vinden.

Bescherm je smartphone op een leuke manier

Ga je voor een romantisch Samsung Galaxy A5 hoesje of liever voor een stoer design? Bij Casimoda vind je van alles wat. Betoverende designs of pakkende teksten sieren jouw nieuwe Samsung Galaxy hoesje van Casimoda. Liefhebbers van bijvoorbeeld Batman of Superman kunnen hun krachten bundelen op het Samsung Galaxy A5 hoesje. Snoepliefhebber? Een Samsung Galaxy A5 hoesje met een afbeelding van een snoepautomaat erop is wel heel erg verleidelijk. Ga voor natuur zoals plant of dier of tover je Samsung om in een Volkswagen bus. Een neutraal Samsung Galaxy A5 hoesje in een rustige kleur mag er ook wezen. De hoesjes zijn van een uitstekende kwaliteit en beschermen tegen krassen en stoten.

https://www.casimoda.nl/samsung/samsung-galaxy-a5-2017-hoesjes/