Down Home
Business

Een HP Pagewide printer van Repromat was de beste aankoop tot nu toe!

Ik wist niet dat ik zoveel plezier kon hebben van een HP Pagewide printer van Repromat. Sinds ik mijn producten bij Repromat koop, wordt ik steeds blijer van wat ze allemaal te bieden hebben. Als grafisch bedrijf heb je zulke printers en andere producten wel nodig om je klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. De laatste tijd kocht ik bij Repromat vaak spullen, maar de HP Pagewide printer is echt mijn favoriet!

Verschillende soorten HP Pagewide printers

Bij Repromat hebben veel verschillende soorten HP Pagewide printers waar je uit kon kiezen! Iedere printer heeft zijn voordelen en nadelen en er is voor iedereen wel een geschikte printer te koop. Alle soorten HP Pagewide printers kunnen zowel kleur als zwart wit worden gedrukt, zo heeft u altijd daar een keuze in. Bijna alle printers kunnen maximaal 6 rollen per keer en het ligt eraan wat voor model je hebt hoe snel hij gaat. Bijvoorbeeld een HP Pagewide XL 5000 printer kan wel 9 meter printen binnen een minuut, maar een HP Pagewide XL 8000 printer kan wel 15 keer A0 of A1 papier printen in een minuut. Elke printer heeft zijn unieke stijlen en voordelen.

Meer dan alleen maar printers

Maar Repromat biedt veel meer aan dan alleen maar zulk soort printers of producten. Ze verkopen er ook de beste scanners of multifunctionals! Multifunctionals zijn eigen een mix tussen een printer en een scanner. Je kunt er grootformaat meer printen maar ook digitaal scannen! Dit kan een makkelijk oplossing zijn als je niet veel ruimte hebt in jouw bedrijfspand maar toch beide wilt hebben. Bovendien verkoopt Repromat ook verbruiksartikelen, want zonder het juiste rol papier kom je niet ver met je printer. Repromat biedt deze aan voor een scherpe prijs!

Bezoek hun website!

Het is zeker de moeite waard om even op de website van Repromat te kijken. Daar vind je alle nodige informatie over de producten die zij verkopen. Bovendien kunt u ook hun showroom bekijken. Deze is gevestigt in De Meern. Daar kunt u alle modellen zelf bewonderen en testen terwijl het personeel van Repromat u deskundig advies geeft.