Down Home
Image default
Business

Een interieurproject aangaan in samenwerking met GRIP interieurprojecten

Heeft u binnenkort een interieurprojecten van uw kantoor op de planning staan, maar kunt u dit niet alleen aan? GRIP interieurprojecten weet raadt, dankzij de ervaring die in de loop der jaren is vergaard weten wij ieder project weer geslaagd af te ronden. Dankzij ons houdt u ook grip op de kwaliteit, planning en het budget dat u in gedachten heeft. Wij helpen u daar graag, door onze kennis toe te passen in praktijk.

Een interieurproject waarbij rekening wordt gehouden met kwaliteit, planning en budget

Een interieurproject is een heel proces, daarbij helpen wij u grip te houden op alles. Van kwaliteit tot planning tot budget alles nemen wij mee, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Bovendien nemen wij al uw wensen mee in het ontwerp. Om te beginnen maken wij daarom een 3D ontwerp van de huidige situatie om de samenhang tussen alle ruimtes duidelijk weer te geven. Het uiteindelijk doel is niet voor niets een prachtig interieur af te leveren, die bovendien ook nog eens praktisch is ingedeeld. Om dit uiteindelijke doel te bereiken, wordt daarom aan het begin van het project een duidelijke planning gemaakt. Hierin wordt het verloop van het proces duidelijk beschreven. Bovendien wordt er één aanspreekpunt aangewezen die als eindverantwoordelijke dient, waardoor er geen miscommunicatie op kan treden het hele project soepel en vlekkeloos verloopt. Tijdens het hele project worden planning, budget en kwaliteit tegen elkaar afgewogen, zodat op het juiste moment de juiste beslissing wordt genomen. Als u een bepaalde tijd heeft waarin het hele project af moet zijn dan wordt deze meegeteld in de beslissing. Hetzelfde geld voor budget en kwaliteit, wij houden continu rekening met uw wensen.

GRIP interieurprojecten, een betrouwbare zakenpartner

GRIP interieurprojecten weet waar zij mee bezig zijn en is daarom een fijne en integer partner. Dankzij onze deskundige werknemers leveren wij alleen maar vakwerk en luisteren wij naar de wensen van onze klanten. Deze bouwen wij om tot realiteit. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat alle mogelijkheden besproken kunnen worden. Wij zien u graag verschijnen voor een lekker kop koffie.